Hyppää sisältöön

Asiakasohjaus ja sosiaaliohjaus

Vastaa asiakaskyselyyn! Sosiaalipalveluita käyttäneiltä henkilöiltä kerätään asiakaspalautetta syyskuun ajan Pirkanmaalla. Tarkoituksena on saada tietoa asiakkaiden kokemuksista käyttämissään palveluissa. Kysely on osa PirSote-hanketta. Vastaa kyselyyn tästä >> Kiitos!

Sosiaaliohjaaja ohjaa ja tukee ikääntynyttä sekä hänen lähiverkostoaan arkea tukevien palveluiden etsimisessä ja yksilökohtaisen tukiverkoston rakentamisessa.

Asiakasohjaaja on iäkkään henkilön palveluiden koordinoija ja vastuuhenkilö. Kun tarvitset arjessa apua ja palveluita, asiakasohjaaja toimii sinun tukenasi "iäkkään äänenä ja rinnalla kulkijana”.

Saat asiakasohjaajaan ja sosiaaliohjaajaan yhteyden neuvontapuhelimen kautta. Työntekijä on sinuun yhteydessä, mikäli neuvonnassa tai muiden yhteistyötahojen osalta sinun todetaan tarvitsevan laaja-alaisempaa palvelutarpeen arviointia. Hän kartoittaa tilanteesi kanssasi ja sopii tarvittaessa kotikäynnin.

Laaja-alaisen ja yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin pohjana on itse määrittämäsi tarpeet ja toiveet. Sinä ja asiakasohjaaja laaditte yhdessä asiakassuunnitelman. Asiakasohjaaja käynnistää palvelut sekä tarvittaessa muuttaa sovitut palvelut eri yhteistyötahojen kanssa. Palveluiden tarpeellisuutta, kattavuutta ja laatua seurataan.

Yhteystiedot

Ikäneuvo - ikäihmisten ja vammaispalveluiden piirissä olevien neuvontapuhelin
040 733 3949 ma-pe klo 8.30-16

Asiakasohjaajat ja sosiaaliohjaaja

Asiakasohjaajat

Iivarinen Kirsi
Kuismin Minna
Martikainen Annikka
Penttilä Sirkka-Liisa


Sosiaaliohjaaja

Anu Stenfors

etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi

Päivitetty: 16.9.2022