Laskutus

Lasku kaupungille

Ylöjärven kaupunki vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja. 

Tarkista ennen laskun lähettämistä, että laskusta selviää perustietojen lisäksi, kuka on ollut tilaaja (tilaajan nimi ja palvelun/tavaran vastaanottavan yksikön nimi). Mikäli laskussa ei ole tarvittavia tietoja, se voidaan palauttaa. Oikeat laskutustiedot mahdollistavat laskun oikea-aikaisen maksamisen.

Kaupungin rakentamispalvelut ovat käännetyn arvonlisäveron piirissä.

Yhteydenotot laskuihin liittyvissä kysymyksissä: ostolaskut@ylojarvi.fi

Verkkolaskutusosoite

OVT 0037 0158 2217
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Y-tunnus 0158221-7

Paperilaskujen laskutusosoite

Ylöjärven kaupunki, Ostolaskut, PL 22, 33471 Ylöjärvi

 

Lasku kaupungilta

Ylöjärven kaupunki voi lähettää laskut asiakkaille joko e-laskuna, suoramaksuna tai paperilaskuna. Asiakas voi itse valita missä muodossa hän haluaa vastaanottaa laskunsa kaupungilta.

Paperilasku

Paperilaskusta ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta Ylöjärven kaupungin kanssa, vaan paperilasku tulee automaattisesti niille asiakkaille, joilla ei ole e-lasku- tai suoramaksusopimusta.

E-lasku

E-laskusopimuksen voi tehdä yhdelle Ylöjärven kaupungin laskulajille, jolloin se päivittyy kaikille laskulajeille.

E-lasku toimitetaan suoraan asiakkaan verkkopankkiin, josta sen maksaminen käy helposti. Laskua ei veloiteta pankkitililtä ilman hyväksymistä. Jos asiakas haluaa, voi laskulle valita automaattihyväksynnän.

E-laskussa on kaikki samat tiedot ja erittelyt kuin paperilaskussakin.

Asiakas tekee e-lasku-sopimuksen pankkinsa kanssa, verkkopankin kautta. Kun sopimus on tehty, pankki ilmoittaa sopimuksesta Ylöjärven kaupungille.

Huom! Mikäli laskun maksaja hyväksyy laskun maksamisen yhteydessä verkkolaskuehdotuksen, kaikki laskunsaajan Ylöjärven kaupungin laskut lähetetään sen jälkeen e-laskuina laskun maksajalle. Huomioithan tämän, mikäli annat laskusi toisen henkilön maksettavaksi.

Suoramaksu

Suoramaksussa asiakas saa etukäteen postitse tiedon laskusta ja pankki veloittaa maksun automaattisesti asiakkaan pankkitililtä eräpäivänä. Suoramaksu palvelee parhaiten niitä asiakkaita, joilla ei ole käytössään verkkopankkia.

Asiakas tekee suoramaksusopimuksen pankkinsa kanssa. Kun sopimus on tehty, pankki ilmoittaa sopimuksesta Ylöjärven kaupungille.

Maksukehotukset ja perintä

Kaupungin laskujen maksukehotukset ja perinnän hoitaa Lowell Suomi Oy (ent. Lindorff Oy). Maksumuistutuksen saanutta asiakasta pyydetään olemaan yhteydessä Lowell Suomen asiakaspalveluun kaikissa muistutusta koskevissa kysymyksissä. Yhteystiedot löytyvät maksumuistutuksesta.


Sivu päivitetty 28.1.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi