Hyppää sisältöön

Hankkeet

Liikkuva varhaiskasvatus

Hanke jatkuu jo viidettä vuotta. Tavoitteena on vahvistaa lasten fyysistä aktiivisuutta ja ylläpitää liikunnallista toimintakulttuuria. Hankkeen tarkempi esittely (pdf)

Lukuhanke, lukemista edistävä elämäntapa

Lukukoordinaattori työskentelee varhaiskasvatuksessa, esi- ja alkuopetuksessa 4.6.2021 saakka. Lukukoordinaattori vahvistaa lasten ja huoltajien lukevaa elämäntapaa​ ja auttaa henkilökuntaa lukemisen kulttuurin kehittämisessä.

Kopo-hanke

Hankerahoitus koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi 1.8.2020-31.7.2021.​
Tarkoituksena tarjota tukea lapsille ja nuorille vahvalla kasvattajatiimillä. Varhaiskasvatuksessa toimivat työparina varhaiskasvatuksen erityisopettaja (rahoitus keväälle 2021) ja hyvinvointipedagogi. Hankkeen tarkempi esittely (pdf).

Ympäristökasvatus hanke

Varhaiskasvatuksen kestävän elämäntavan käsikirja (painopisteenä sosiaalisesti kestävä elämäntapa, vuorovaikutus ja kaveritaidot)  valmistuu 2020. Hankkeen avulla jalkautetaan käsikirja päiväkoteihin ja perhepäivähoitoon sekä luodaan yhteinen ymmärrys (lapset, henkilöstö ja huoltajat) kestävästä elämäntavasta. ​Tavoitteena on vahvistaa lasten luontosuhdetta ja vastuullista toimimista ympäristössä sekä ohjata heitä kohti kestävää elämäntapaa. ​Hankkeen tarkempi esittely (pdf).

Päivitetty: 25.1.2021