Hyppää sisältöön

Hankkeet

Liikkuva varhaiskasvatus

Hanke jatkuu jo viidettä vuotta. Tavoitteena vahvistaa lasten fyysistä aktiivisuutta ja ylläpitää liikunnallista toimintakulttuuria.

Lukuhanke, lukemista edistävä elämäntapa

Lukukoordinaattori työskentelee varhaiskasvatuksessa, esi- ja alkuopetuksessa 4.6.2021 saakka. Lukukoordinaattori vahvistaa lasten ja huoltajien lukevaa elämäntapaa​ ja auttaa henkilökuntaa lukemisen kulttuurin kehittämisessä.

Covid19

Hankerahoitus koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi 1.8.2020-31.7.2021.​
Tarkoituksena tarjota tukea lapsille ja nuorille vahvalla kasvattajatiimillä. Varhaiskasvatuksessa toimivat työparina varhaiskasvatuksen erityisopettaja (rahoitus keväälle 2021) ja hyvinvointipedagogi.

Innovatiiviset oppimisympäristöt

Varhaiskasvatuksen kestävän elämäntavan käsikirja (painopisteenä sosiaalisesti kestävä elämäntapa, vuorovaikutus ja kaveritaidot)  valmistuu 2020. Hankkeen avulla jalkautetaan käsikirja päiväkoteihin ja perhepäivähoitoon sekä luodaan yhteinen ymmärrys (lapset, henkilöstö ja huoltajat) kestävästä elämäntavasta. ​Tavoitteena on vahvistaa lasten luontosuhdetta ja vastuullista toimimista ympäristössä sekä ohjata heitä kohti kestävää elämäntapaa. ​

Palaa sivulle Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Päivitetty: 30.11.2020