Hyppää sisältöön

Joulu avataan Ylöjärvellä perjantaina 25.11.

21.11.2022 11:00
Kategoria: Yleiset
Joulunavausmainos: lasinen kuusi ja osallistuvien yritysten logoja.

Ylöjärven joulunavaus järjestetään perjantaina 25.11. kaupungintalon aukiolla osoitteessa Kuruntie 12 klo 18-19.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja lausuu tapahtumassa avaussanat. Paikalla on joulupukki ja lemmikkejä rapsuteltavana klo 18-18.45 ja myyntikojuja. Myös Vanhassa Räikässä on joulumyyjäiset. Illan päättää ilotulitus, jota ennen lemmikit poistuvat tapahtumasta.

Muita joulutapahtumia Ylöjärvellä

Joulutunnelmointi jatkuu heti lauantaina 26.11. Kurussa, kun Tonttumetsän joulu -tapahtuma järjestetään klo 15-19. Silloinkin on luvassa joulumyyjäiset, jotka järjestetään Kurun Metsäkoululla klo 15-19. Koululla on myös Ravintola Silmun kahvio, jossa on myynnissä joulupuuroa ja soppaa.

Tonttumetsän tonttupolulla on monenlaista ihasteltavaa ja puuhasteltavaa. Tonttumetsästä puolestaan löytyy muun muassa satuja lukeva joulumuori ja joulupukki savutuvasta. Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Teivon raviradalla vietetään jouluiset lauantairavit ja perheiden päivä lauantaina 10.12. klo 12.30-18. Tapahtumassa on luvassa muun muassa tonttupolku Teivon Ravikoulun ponien kanssa, hevoskärryajelua, kepparikisat, tallikierroksia, joulumyyjäiset ja makkaranpaistoa. Myös joulupukki on paikalla. Päivän ravilähdöt käynnistyvät ponien omalla ravilähdöllä klo 12.40. Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa.