Hyppää sisältöön

Kasvatus- ja opetuslautakunta

Kasvatus- ja opetuslautakunnan (entisen sivistyslautakunnan) vastuualuetta ovat varhaiskasvatus, perus- ja lisäopetus, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta sekä toisen asteen koulutus.

Kokoonpano 2021-2025

Kasvatus- ja opetuslautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yhdeksän muuta jäsentä. Jokaisella on henkilökohtainen varajäsen.

Puheenjohtajana toimii Henrik Pajunen (ps.) ja varapuheenjohtajana Karita Jäppinen (kok.).

Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti, p. 050 68067 ja sihteerinä vs. osastosihteeri Katja Ahola, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi. 

Jäsenet ja yhteystiedot

Pöytäkirjat ja esityslistat

Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirja asetetaan yleisesti nähtäville kaupungin kotisivuille, kun se on tarkastettu. Pöytäkirjanotteet lautakunnan päätöksistä saa lautakunnan sihteeriltä vs. osastosihteeri Katja Aholalta, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Esityslistat julkaistaan kaupungin kotisivuilla viimeistään kaksi työpäivää ennen kokousta. 

Esityslistat ja pöytäkirjat

Kokoukset vuonna 2021

Katso ajankohdat kokouskalenterista 

Jaosto

Kasvatus- ja opetuslautakunnassa on jaosto, jossa on kolme lautakunnan keskuudestaan valitsemaa jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä.

Jaosto kokoontuu tarvittaessa ja käsittelee seuraavia oppilaita koskevia asioita: koulusta erottaminen määräajaksi, vastoin huoltajan suostumusta annettava erityinen tuki sekä perusopetuksen oppivelvollisuuden laiminlyönti.

Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti.

Katso jäsenet, esityslistat ja pöytäkirjat

Päivitetty: 19.8.2021