Hyppää sisältöön

Kirjasto Leijassa alkaa uusi tapahtumakonsepti Sunnuntaivieras

8.9.2020 11:17
Kategoria: Kirjasto Kulttuuri
Kirjailija Anni Kytömäki

Syksy tuo uudenlaisia tapahtumia Ylöjärvelle, kun kirjasto Leijassa aloitetaan Sunnuntaivieras-tuokiot.

Leijaan on kutsuttu kolmena sunnuntaina kiinnostava vieras keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Kirjastossa kun ollaan, kaikkien heidän työnsä liittyy myös kirjallisuuteen. Vierailla on myös vahva side Ylöjärveen.

Ensimmäiseksi vieraaksi saapuu 20. syyskuuta kirjailija Anni Kytömäki. Hän kertoo elokuussa julkaistusta uutuusteoksestaan Margaritasta.

Sen jälkeen sunnuntaivieraaksi saadaan lokakuun 25. päivänä näyttelijä Kirsi-Kaisa Sinisalo. Hänen kanssaan pääsee keskustelemaan Pentinkulman naisten historiasta.

Kolmas Leijaan saapuva sunnuntaivieras on 22.11. perheterapeutti ja tietokirjailija Kirsikka Arkimies. Hän on ollut residenssikirjailijana Vanhassa Räikässä Kirsi Kunnaksen kammariksi nimetyssä kirjailijatyöhuoneessa. Yleisö pääsee kuulemaan kirjailijan työskentelystä.

Juontajana ja keskusteluiden vetäjänä on kirjailijana sekä kolumnistina tuttu Veera Ahlgrén.

Keskustelutuokiot vietetään kirjasto Leijassa kerran kuussa aina sunnuntaisin kello 13.00-14.30. Sunnuntaivieras on Ylöjärven kirjastopalveluiden, kulttuuripalveluiden ja Tampereen seudun työväenopiston yhdessä järjestämä tapahtumasarja.

Tiedotteen kuvassa kirjailija Anni Kytömäki, kuva Liisa Valonen.