Kurun kirjasto

 

 

 

 

    

Ajankohtaista:

Kurun kirjastosta voi noutaa varattua aineistoa keskiviikosta 13.5 alkaen. Kirjastotilassa voi olla yksi  asiakas kerrallaan. Kurun kirjasto on avoinna maanantaisin klo 13-18 ja tiistaista perjantaihin klo 10-15. Omatoimikirjasto ei ole käytössä. Kirjasto on kiinni to-pe 21.5.-22.5.20.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa piki.verkkokirjasto.fi, soittamalla kirjastoon p. 050 437 1118 tai sähköpostilla kirjasto.kuru@ylojarvi.fi.

Kurun kirjaston kirjastotilat avautuvat 1.6.2020.

 

Palautusluukku on avoinna, aineistoa voi nyt palauttaa, mutta se ei ole välttämätöntä.
Lainojen eräpäiviä on siirretty eteenpäin.

Kirjaston puhelimeen ja sähköpostiin vastataan arkipäivisin virka-aikaan.

Tietoa kirjaston sulkuajan käytännöistä löytyy
PIKI-verkkokirjaston sivuilta:

https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/-/kiinniolevat-piki-kirjastot
 

 

  • Enska, entisten nuorten seurustelukahvila, parillisten viikkojen tiistaina klo 10-13 Nuokun tiloissa. Puhetta, ajankulua ja kahvittelua. Aikuisille.  Kokoontumiset peruttu toistaiseksi. 

Omatoimikirjasto

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja henkilökohtaisen tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokorttisi ja siihen liitetyn henkilökohtaisen tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Ylöjärven kaupunginkirjaston 
  Facebook - tutustu ja tykkää.

 Kokoelmat

Lainausasema Itä-Aureen kyläkaupassa (Jussi-Matti) on avoinna
ma-pe klo 9-17, la klo 9-14 ja su klo 10-13  (25.9.2018 - )


Sivu päivitetty 14.5.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi