Hyppää sisältöön

Kirsi-Kaisa Sinisalo esittää monologinsa Vanhassa Räikässä

6.9.2021 15:52
Kategoria: Kulttuuri
Nainen poseeraa ja katsoo tiukasti kameraan rintakuvassa.

Näyttelijänä ja teatterinjohtajana tunnettu Kirsi-Kaisa Sinisalo saapuu Ylöjärvelle esittämään monologin Kaikki antamasi aamut. Hän esiintyy Vanhassa Räikässä sunnuntaina 26.9. klo 15. Häntä säestää kokenut teatterimuusikko- ja kapellimestari Antti Paranko.

Koskettavassa monologissa Plikka kertoo kohtaamiensa ihmisten haaveet ja kohtalot vuodesta 1939 tähän päivään. Toivo huomisesta auttaa kovia kokeneita jatkamaan. Kuinka hauras seikkailu elämä onkaan! Sodasta selvinneiden ihmiskohtaloiden tapahtumien kaari kantaa aina tähän päivään saakka. Esitys kertoo rauhan, sovinnon ja suvaitsevaisuuden arvoista.

"Rakkaus, mitä se on muuta kuin tarttumista kärryn perälautaan. Yhdessä työntämistä. Kaikkien mukaan ottamista, tippuvien kiinni pitämistä. Yhteisvastuullisuutta."

Esitys kunnioittaa jatkosodan syttymisen 80-vuotisjuhlavuotta ja kertoo, mitkä ovat olleet sodan jäljet ja rauhan hinta.

Työryhmään kuuluu kirjailija, sotakamreeri fil.lis Timo Malmi, ohjaaja Sakari Kirjavainen, muusikko Antti Paranko ja näyttelijä Kirsi-Kaisa Sinisalo.

Monologia esitettiin Tampereen Teatterikesässä 2021 loppuunmyydyille saleille. Nytkin myynnissä on hyvin rajallinen määrä lippuja, jotta yleisön on mahdollista säilyttää etäisyyttä toisiin seurueisiin. Esitys toteutetaan terveysturvallisesti Pirkanmaan koronanyrkin suosituksia noudattaen. Suosittelemme yleisölle maskin käyttöä.

Liput ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi. Niiden hinta on 10 € + palvelumaksu.

Lisätietoja esityksestä löydät kaupungin tapahtumakalenterista.