Hyppää sisältöön

Koronatestiin saapuminen

Tältä sivulta löydät ohjeet koronatestiin saapumisesta. Näytteenottoaika tulee aina varata etukäteen.

Ylöjärven terveyskeskus

Kun saavut Ylöjärven terveyskeskuksen koronanäytteenottoon, kävele odottamaan vuoroasi ensiavun ovien ulkopuolelle, katoksen alle, vasemmalle puolelle. Vuoroa ei siis odoteta autossa.

Koronanäytteenottoon kuljetaan aina ulkokautta. Terveyskeskuksen pääsisäänkäyntiä tai muita sisäkulkureittejä ei saa käyttää!

Ota henkilöllisyystodistus valmiiksi esille. Hoitaja hakee sinut sisälle näytteelle. Muista turvaväli muihin paikalla oleviin. Suosittelemme maskin käyttöä.

Suosittelemme omaehtoista karanteenia näytevastauksen tuloon asti. Vastaus tulee yleensä 1-2 vuorokauden kuluessa. Vastauksen voi katsoa Omakannasta tai kysyä soittamalla Ylöjärven terveyskeskuksen koronaneuvontaan, p. 050 437 1300.

Jos vastaus on positiivinen, siitä ilmoitetaan pääsääntöisesti puhelimitse jatko-ohjeineen. Jos vastaus on negatiivinen voit palata normaaliin elämään, kun oireet ovat selvästi lievittyneet.

Tampereen Nekalan näytteenottopiste

Saapumisohje Nekalan koronanäytteenottoon (pdf)

Lisätietoja

Koronaa koskevat ohjeet ja tiedotteet Ylöjärvellä: 

www.ylojarvi.fi/koronavirus

Yhteystiedot

Ylöjärven terveyskeskuksen koronaneuvonta
050 437 1300
Soittopyynnön voi jättää ympäri vuorokauden. Soittopyyntöihin ja puheluihin vastataan arkipäivisin virka-ajan puitteissa.
Päivitetty: 1.8.2022