Hyppää sisältöön

Kotiin Ylöjärvelle

Ylöjärven kaupunki markkinoi asumista Ylöjärvellä sloganilla "kotiin Ylöjärvelle". Tämä kehotus ja tunniste näkyy sosiaalisen median kanavissa (#kotiinylöjärvelle) ja kampanjoissa, joissa kerrotaan hyvän elämisen mahdollisuuksista Ylöjärvellä.

#kotiinylöjärvelle-arvonnan säännöt ja ehdot

Instagram @ylojarvenkaupunki, elokuu 2021 

Arvonnan järjestäjä on Ylöjärven kaupunki, myöhemmin tässä tekstissä järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 13 vuotta täyttäneet henkilöt (Instagramin käytön ikäraja). Arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. 

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista ja jakaa kilpailuun osallistuvia kuvia, tarinoita ja videoita Instagram- ja Facebook-tilillään (@ylojarvenkaupunki) sekä nettisivuillaan (ylojarvi.fi ja visitylojarvi.fi). Osallistumisaika on 9.-26.8.2021. Arvonta suoritetaan ja valituille ilmoitetaan 27.8.2021. 

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan, videon tai tarinan ja lisäämällä siihen hashtagin #kotiinylöjärvelle sekä merkitsemällä julkaisuun tilin @ylojarvenkaupunki.  

Arvonnan palkintoina on 10 kappaletta kahden lipun paketteja asumisen Asta-messuille Tampereelle 3.-5.9.2021. Yhden palkinnon arvo on 22 euroa (1 lippu 11 €). Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. 

Voittajat ilmoitetaan 27.8.2021 Ylöjärven kaupungin Instagramissa. Arvonnassa ei hyödynnetä muita yhteystietoja kuin osallistujan käyttäjätunnusta ko. some-tilillä. Käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille (tietosuojaseloste sosiaalisen median arvonnoista.pdf). 

Voittajat voivat lunastaa palkinnot pääkirjasto Leijasta (Koivumäentie 2, Ylöjärvi) 30.8.-3.9.2021. 

Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se millään tavalla liity Instagramiin. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta.

Yhteystiedot

Helminen Tiina
Helminen Tiina
Viestintäpäällikkö
050 437 1247
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Kaupungin viestintä ja markkinointi. Twitter @helmitiina.

Tervetuloa Ylöjärvelle

Ylöjärven kaupunki tervehtii uusia paikkakuntalaisia Tervetuloa Ylöjärvelle -kortilla, joka toimii vapaalippuna uimahalliin koko perheelle. Lue lisää tervetulokortista.

Kortti, jossa lukee tervetuloa Ylöjärvelle.

Päivitetty: 8.8.2022