Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2018- 2019 tapahtuu Wilman kautta hakemukset ja päätökset- välilehden kautta.

Iltapäivätoimintaa järjestetään Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa oleville 1. luokan oppilaille ja erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille, pääsääntöisesti kolmanteen luokkaan saakka. 2. luokan oppilaille toimintaa järjestetään mikäli vapaita paikkoja on. Toimintapaikka myönnetään lapsille, joilla ei ole vanhempia kotona koulupäivän jälkeen.

Iltapäivätoiminta pitää pienestä koululaisesta huolta koulupäivän jälkeen. Koululainen voi osallistua aikuisen ohjauksessa monipuoliseen, virkistävään toimintaan tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Kiireisen koulutyön jälkeen on mahdollisuus myös rauhoittua ja levätä. Kuukausimaksuun sisältyy välipala.

Monet lapset viettävät pitkiä aikoja koulun jälkeen ilman turvallisen aikuisen läsnäoloa. Iltapäivätoiminnalla pyritään ennaltaehkäisemään riskitekijöitä, jotka liittyvät lapsen valvomattomaan ajankäyttöön ja yksinoloon.

Lapsesi iltapäivätoiminnan järjestelyistä voit keskustella iltapäivätoiminnan koordinaattorin kanssa.

Mikäli tarve iltapäivätoiminnalle tulee toimintakauden jo alettua, voi vapaita paikkoja tiedustella iltapäivätoiminnan koordinaattorilta, p. 050 358 2735.

Hakemus iltapäivätoimintaan tehdään sähköisesti Wilmassa.

Toivomme, että palaute annetaan ensisijaisesti toimintapaikkaan. Saadut palautteet käsitellään ohjaajien kokouksissa.

Mahdolliset epäkohdat pyrimme luonnollisesti korjaamaan ja saamamme palautteen otamme huomioon toiminnan kehittämisessä.

 

Haku iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2018-2019

Toimintasuunnitelma lukuvuodelle 2018- 2019

 

 

 

 


Sivu päivitetty 10.8.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi