Hyppää sisältöön

Kuvataidekoulu Piirron näyttely: Pyykkinarulla

Kauppakeskus Elon näyttelykäytävä 03.12.2020 - 10.01.2021 Kategoria: Kulttuuri Lapset Nuoret

Katuosoite: Elotie 1 33470 Ylöjärvi

Lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirron oppilaiden töitä on vuodenvaihteessa esillä Kauppakeskus Elon näyttelykäytävällä kauppakeskuksen aukioloaikoina.

”Onpas muuten tosi värikkäitä!” oli oppilaan huomio, kun kokosimme valmiita maalauksia yhteen paikkaan ripustuslankojen kiinnittämistä varten. Hänen havaintonsa oli oikea, isoihin maalauksiin oli maalattu väriä arkailematta.

Näyttelyn Pyykkinarulla roikkuu koko kirjo vaatteita ja värejä. Siellä roikkuu myös kuvainnollisempia asioita värien ja vaatteiden takana - ajatuksia, rooleja, kuvia, lauseita ja elämän kiertokulkua.

Mukana on keväällä taidekoulun ikänsä puolesta päättävien töitä, sekä niiden, jotka ovat mukana vielä muutaman vuoden. Yksi ryhmistä on liikkunut maalauksen rajamaastossa ompelemalla langalla teokseen kuvioita, jättämällä kangasta näkyviin tai liimaamalla siihen pieniä esineitä.

Poikkeuksellinen aika oli kahdesti jättää näyttelymme varastoon, mutta nyt se on onneksemme esillä. Näyttelyssä on Perus 6A, Teema 1 ja Teema 2 -ryhmien oppilaiden teoksia.

Tervetuloa!