Hyppää sisältöön

Kysy johtajilta! Kysely- ja keskustelutunti verkossa

Suora lähetys verkossa 14.10.2021 18:00 - 19:00 Kategoria: Muu

Katuosoite:

Ylöjärven kaupunki aloittaa kaupungin johtokolmikon eli kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien sekä kaupunginjohtajan suorat kyselytunnit verkossa. 

Kyselytunnit toteutetaan kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä. 

Ensimmäinen kyselytunti järjestetään torstaina 14.10.2021 klo 18-19. Kysely- ja keskustelutunti lähetetään suorana Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla. Lähetys on vapaasti kaikkien katsottavissa. Tallennetta voi katsoa jonkin aikaa myös jälkikäteen. 

Kysymyksiin vastaavat ja niistä keskustelevat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares (kok.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska (ps.) ja kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Keskustelua johdattelee Hanna-Mari Kujala Pirmediat-mediakonsernista, jonka osa Ylöjärven Uutiset on. 

Lähetä kysymyksiä etukäteen 

Toivomme kaupunkilaisilta mahdollisimman paljon kysymyksiä etukäteen. Kysymyksiä kootaan yhteen aihepiireittäin ja johtokolmikko vastaa niihin kukin omasta roolistaan käsin. Näkökulmat ovat siis kaupunginvaltuuston puheenjohtajan, kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja kaupungin ylimmän virkamiehen eli kaupunginjohtajan. 

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen lähetystä edeltävän päivän iltaan eli keskiviikkoon 13.10. asti Ylöjärven Uutisten toimitukseen: toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Aihekenttään tulee laittaa teksti KYSELYTUNTI. 

Kyselytunnin aikana kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää lähetyksen yhteydessä olevan kommenttikentän kautta. 

Tervetuloa kysymään & seuraamaan keskustelua!

Suora linkki lähetykseen ja tallenteeseen >>