Hyppää sisältöön

Kysy johtajilta -lähetyksen tallenne katsottavissa

15.10.2021 13:30
Kategoria: Yleiset
Ihmisiä istuu pöydän ympärillä.

Ylöjärven kaupungin johtokolmikon ensimmäisen keskustelu- ja kyselytunnin tallenne on katsottavissa Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla. Kiitos kaikille keskustelua seuranneille ja kysymyksiä lähettäneille. 

Katso tallenne >> 

Johtokolmikon keskustelu- ja kyselytunti toteutettiin suorana lähetyksenä torstaina 14.10.2021 klo 18-19. Kaupunkilaisten lähettämiin kysymyksiin vastasivat ja niistä keskustelivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares (kok.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska (ps.) ja kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Keskustelua johdatteli Hanna-Mari Kujala Ylöjärven Uutisista. 

Lähetys toteutettiin kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä.  Keskustelutunti oli ensimmäinen laatuaan ja niitä on tarkoitus jatkaa ja kehittää palautteen pohjalta. Tavoitteena on mahdollistaa aiempaa välittömämpi ja avoimempi vuoropuhelu asukkaiden ja kaupungin ylimmän johdon välillä. 

Palautetta ensimmäisestä keskustelutunnista ja ideoita jatkoon voi lähettää kaupungin palautelomakkeen kautta. 

Talousarvioilta ti 26.10. klo 17 

Kaupunginjohtaja Pauli Piiparisen ajankohtaiset videokatsaukset jatkuvat edelleen. Samoin Ylöjärven kaupunginvaltuuston kokoukset on tarkoitus lähettää suorana verkossa myös kuluvan syksyn jälkeen. 

Verkkolähetysten kautta on mahdollista saavuttaa paljon suurempi yleisö kuin perinteisten kokoontumisten kautta. Niitäkään ei kuitenkaan olla unohtamassa - kasvokkain kohtaamisilla on edelleen suuri arvo. 

Kaupungin seuraava keskustelu- ja tiedotustilaisuus käsittelee kaupungin ensi vuoden talousarviota. Tilaisuus järjestetään tiistaina 26.10.2021 klo 17. Osallistua voi sekä paikan päällä kaupungintalolla että verkon kautta. Lisätietoja tilaisuudesta on tulossa lähiaikoina. 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Tiina Helminen, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi