Hyppää sisältöön

Kysy johtajilta! Ylöjärven kaupunki aloittaa johtokolmikon kyselytunnit verkossa to 14.10. klo 18

14.10.2021 15:00
Kategoria: Yleiset
Sininen tekstilaatikko, jossa lukee kysy johtajilta.

Ylöjärven kaupunki aloittaa kaupungin johtokolmikon eli kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien sekä kaupunginjohtajan suorat kysely- ja keskustelutunnit verkossa. 

Periaatteena on, että johtokolmikolle voi lähettää kysymyksiä etukäteen, mutta niitä otetaan vastaan myös suorien lähetysten aikana. Kyselytuntien tavoitteena on mahdollistaa aiempaa välittömämpi ja avoimempi vuoropuhelu asukkaiden ja kaupungin ylimmän johdon välillä. 

Kyselytunnit toteutetaan kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä. 

Ensimmäinen kyselytunti to 14.10. klo 18

Ensimmäinen kysely- ja keskustelutunti järjestetään torstaina 14.10.2021 klo 18-19. Kyselytunti lähetetään suorana Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla. Lähetys on vapaasti kaikkien katsottavissa. Tallennetta voi katsoa jonkin aikaa myös jälkikäteen. 

Katso suora lähetys ja tallenne tästä >>

Kysymyksiin vastaavat ja niistä keskustelevat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares (kok.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska (ps.) ja kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Keskustelua johdattelee Hanna-Mari Kujala Pirmediat-mediakonsernista, jonka osa Ylöjärven Uutiset on. 

Lähetä kysymyksiä etukäteen 

Toivomme kaupunkilaisilta mahdollisimman paljon kysymyksiä etukäteen. Kysymyksiä kootaan yhteen aihepiireittäin ja johtokolmikko vastaa niihin kukin omasta roolistaan käsin. Näkökulmat ovat siis kaupunginvaltuuston puheenjohtajan, kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja kaupungin ylimmän virkamiehen eli kaupunginjohtajan. 

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen lähetystä edeltävän päivän iltaan eli keskiviikkoon 13.10. asti Ylöjärven Uutisten toimitukseen: toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Aihekenttään tulee laittaa teksti KYSELYTUNTI. 

Kyselytunnin aikana kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää lähetyksen yhteydessä olevan kommenttikentän kautta. 

Kokemukset johdattelevat jatkoon 

Ensimmäisestä kysely- ja keskustelutunnista saadut kokemukset ja palautteet vaikuttavat tuntien jatkoon: miten ja kuinka usein niitä kannattaa järjestää. Kysely- ja keskustelutilaisuuksia voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää jatkossa myös teemoittain ja erilaisin kokoonpanoin. 

Kaupunginjohtaja Pauli Piiparisen videokatsaukset jatkuvat edelleen. Samoin Ylöjärven kaupunginvaltuuston kokoukset on tarkoitus lähettää suorana verkossa myös kuluvan syksyn jälkeen. 

Verkkolähetysten kautta on mahdollista saavuttaa paljon suurempi yleisö kuin perinteisten kokoontumisten kautta. Niitäkään ei kuitenkaan olla unohtamassa - kasvokkain kohtaamisilla on edelleen suuri arvo. 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Tiina Helminen, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi 

Kaupungin johtokolmikon kyselytunti 14.10.2021 toteutetaan Ylöjärven kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä.

Lehtimainos

Lähetä kysymyksesi 13.10. mennessä osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi.