Hyppää sisältöön

LevyPopup Ylöjärvi Elo 1.-3.4.22

Kauppakeskus Elo 01.04.2022 - 03.04.2022 Kategoria: Kulttuuri

Katuosoite: Elotie 1 Ylöjärvi

Veikko Jyväskylästä myi levykokoelmansa Markon pikku puljulle, joten LevyPopup palaa musadiggareiden ja muiden friikkien mieliksi Ylöjärven Elon aulan liiketilaan. LevyPopup kuluttaa lattiaa nyt perjantaista sunnuntaihin 1.-3.4.22.

Veikko Jyväskylästä on tyypillinen suomalaismies. Levyjä tuli keräiltyä nuoruudesta ruuhkavuosiin asti, ja sen jälkeen ne vain kuluttivat hyllyjä vuosikausia, jollei jopa kymmeniä. Leppoisat eläkevuodet olivat kuluneet ulkoillessa, lukiessa ja striimaillessa sekä yöunet vievää viimeistä(?) muuttoa suunnitellessa. Levyjen kantaminen kerrostalosta toiseen ei olisi enää vaihtoehto. Mikä neuvoksi? Sitten pienen pieni yrittäjä Marko tuli pitämään LevyPopupia marketin aulaan ja palaset loksahtivat kohdilleen. Keskustelu aloitettiin, asiaa puitiin ja yksi jos toinenkin aihe johti kolmanteen. Jouluaaton aattonahan ei voi olla muutakaan tekemistä, joten Marko ajoi Transitin Keski-Suomeen ja täytti sen levyillä. Syvään etelään ajellessaan Marko voi vain hymähdellä; nyt on taas mitä kaukoloihin annostella, vaikka Ylöjärvellä asti. Tarina on tosi, eikä nimiä ole muutettu.

LevyPopup siis Ylöjärven kauppakeskus Elossa (Elotie 1), aulan liiketilassa. Avoinna pe 11-18, la 10-15 ja su 11-16. Tervetuloa!

FB event: https://www.facebook.com/events/495608345306168/

www.record.fi

Lisätietoja tapahtumasta