Hyppää sisältöön

Liikuntapalvelut järjestävät liikuntaa perheille

24.2.2021 14:59
Kategoria: Liikunta
Ylöjärven urheilutalo

Perhesporttis

Perhesporttiksen aikatauluihin on tullut muutoksia!

Helmikuussa perhesporttis siirtyy Ylöjärven urheilutalolle lauantaisin klo 9.00-10.00 (palloiluhalli).

Perhesporttis on avoin liikuntavuoro perheelle. Perhesporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa temppuilla temppuradoilla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Paikalla on liikunnanohjaaja, joka opastaa toimintaa, auttaa tutustumaan eri liikuntavälineisiin ja jolta voi tiedostella Ylöjärven kaupungin liikuntaharrastuksista.

Suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille. Perhesporttiksessa liikutaan vanhemman vastuulla. Kokoontuminen uimahallin pääovella klo 8.45.

Vuoroja lisätään ilmoittautumisjärjestelmään aina koronarajoitusten mukaan. Ilmoittautumiskerralle on mahdollista ilmoittaa koko perhe (enint. 5 henkilöä). Muista kirjoittaa ilmoittautumisessa lisäkysymyskohtaan kuinka monta perheen jäsentä ilmoittautuu tunnille.

Ilmoittaudu tästä

Taaperotemppuryhmät torstaisin

Lähde mukaan jumppaamaan yhdessä lapsen kanssa!

Ylöjärven Urheilutalolla torstaisin klo 9.00-9.45 ja klo 10-10.45 (monitoimisali).
Kokoontuminen uimahallin pääovella.

Ilmoittaudu tästä

Taaperotemppu on ilmainen, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki.

Hyvässä hengessä ja rennossa ilmapiirissä kaikille vauvoista leikki-ikäisiin tarjotaan sopivaa tekemistä. Aikuiset aktivoivat itseään sekä lapsia kunkin oman tason ja päivän fiiliksen mukaan! Ohjaaja leikittää, opettaa sekä antaa vinkkejä ja variaatioita eri ikäisten tehtäväksi aktiviteeteille. Liikuntavälineisiin tutustumista, temppuratoja, leikkiloruja ja musiikkileikkejä. Aluksi yhteistä leikitystä myös aikuisia osallistaen, vapaampaa temppuilua ja välineisiin tutustumista, lopuksi rentoutumista ja rauhoittavaa tekemistä.

Lisätietoja: lasten- ja nuorten erityisliikunnanohjaaja Riikka Tuominen, p. 050 365 2341 (etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi)