Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen asumispalvelu

Lyhytaikaisella hoidolla tuetaan huonokuntoisen ikääntyneen henkilön kotona asumista ja siellä tapahtuvaa hoitoa. Tavoitteena on asiakkaan itsenäisen selviytymisen edistäminen ja säilyttäminen kuntouttavien jaksojen avulla sekä omaisten tukeminen asiakkaan hoitamisessa. Hoitojaksot voivat olla säännöllisiä tai tilapäisiä.

Tiuravuoren palvelukeskus / Lyhytaikaisyksikkö

Tiuravuoren lyhytaikaisyksikössä on 14 hoitopaikkaa ympärivuorokautista lyhytaikaista hoitoa varten. Asiakashuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita. Kahdella vierekkäisellä huoneella on aina yhteinen wc ja kylpyhuone.

Lyhytaikaisyksikössä pyritään pitämään normaalista vuorokausirytmistä kiinni. Päivällä painotamme fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintaa. Asiakkaat pääsevät osallistumaan mm. päivittäisen lehden lukuun, jumppatuokioon/kuntopiiriin, tietokilpailuihin, peleihin ja vierailijoiden pitämiin ohjelmatuokioihin. Ulkoilemme, kun tilanteet ja säät sallivat.

Henkilökunta on koulutettu käyttämään kinestiikan toimintamalleja. Tiuravuoressa työskentelee myös kuntohoitaja ja askartelu- ja toiminnanohjaaja.

Toimipaikat

Tiuravuoren palvelukeskus/ lyhytaikaisyksikkö
040 133 1523

Kuusistontie 3
Näytä kartalla

Yhteystiedot

Niemi Liisa
Osastonhoitaja
050 339 2579
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Päivitetty: 28.9.2020