Hyppää sisältöön

Maksuttomassa kuvataideryhmässä vielä paikkoja vapaana

14.9.2023 09:38
Kategoria: Kulttuuri
Lasten saviset kädet pöydän yllä.

Maksuton, sukupolvia yhdistävä kuvataideryhmä

"Nollasta sataan" on uusi sukupolvia yhdistävä kuvataideryhmä. Ryhmän harrastajat ovat Ylöjärven lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirron kolmannen ja neljännen vuosiluokan oppilaita (2014–2015 syntyneitä) ja Tiuravuoren palvelukeskuksen asiakkaita.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15–16.30 Tiuravuoren palvelukeskuksessa. Ryhmästä vastaavat yhteistyössä Ylöjärven kaupungin yhteisötaiteilija Tuuli Pollari ja kuvataidekoulu Piirron opettaja, kuvataidekasvattaja Elina Lind. Ryhmään otetaan seitsemän nuorta oppilasta.

Ryhmän työskentely sopeutetaan kuvataidekoulu Piirron opetussuunnitelmaan. Syyskauden jälkeen lapset voivat jatkaa Piirron oppilaina Krankkulassa ikäkauteen sopivassa ryhmässä. Nollasta sataan -ryhmä on rahoitettu Ylöjäven kaupungin myöntämällä kokeilurahalla. Oppilaiden syyslukukauden maksu sisältyy kokeilurahaan, ja siten ryhmä on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen Kuntapalveluiden verkkosivujen kautta www.kuntapalvelut.fi/ylojarvi. Valitse ”Ryhmät” --> ”Lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirto”.

Myös ryhmässä "Varhaisiän opinnot" (2018 syntyneille) on tilaa uusille oppilaille. Ryhmä kokoontuu Krankkulassa tiistaisin klo 16.30–17.45.

Lisätietoja: www.ylojarvi.fi/kuvataidekoulu