Hyppää sisältöön

Moottorisahaveistotapahtuma ja toukomarkkinat

Tredu Metsätien toimipiste 14.05.2022 10:00 - 16:00 Kategoria:

Katuosoite: Metsätie 1 34300 Kuru

Toukomarkkinoilla on paljon ohjelmaa koko perheelle! Klovneriaa, akrobatiaa, moottorisahataidetta ja peräkonttikirppis.

Tredun Metsätien toimipiste Kurussa, Ylöjärven kulttuuripalvelut ja Backwoods Company Oy järjestävät yhdessä Pirkanmaan ensimmäisen moottorisahaveistotapahtuman.

Moottorisahaveistoa pääsee näkemään livenä klo 10–16, kun moottorisahaveistokurssille osallistuvat työstävät teoksiaan. Heitä ohjaa ja omia veistoksiaan esittelee ylöjärveläinen kaksinkertainen moottorisahataiteen SM-voittaja Juha Käkelä.

Moottorisahataiteen kurssille ilmoittautuminen ilmoittautumislinkin kautta 6.5. mennessä. 

Iltapäivällä päätalon puuluokassa, 101, on kaikille avoimia seminaarialustuksia mm. matkailun kehittämisestä, jätehuollosta, Pirkan kylien uuden Pirkanmaan ilmastoviisaat kylät -hankkeesta ja pakurista. Päivän aikana esitellään myös Tampereen seudun ammattiopisto Tredun aloja ja koulutusmahdollisuuksia.

Peräkonttikirppikselle ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Peräkonttikirppikselle voi ilmoittautua myös palveluohjaaja Minna Sarvijärvelle suoraan, minna.sarvijarvi@tampere.fi, 0400 800 554. Myynti- ja esittelypaikan hinta on 20€ ja lisäksi osallistujilta kerätään arpavoitto päivän pika-arpajaisiin. Tuotto käytetään opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseksi. Tervetuloa mukaan!

Vapaa pääsy.

Klo 10-11, klo 11.30-12.30 ja klo 13-14 KorentoArtin sirkusartistit saapuvat tapahtumaan tuomaan sirkuksen iloa ja oloa. Klovni Huubert ja akrobaatti Juuso temppuilevat, musisoivat ja leikkivät yhdessä yleisön kanssa. Alueelle asennetaan kuusi metriä korkea kiinalainen sirkustolppa. Tolppa mahdollistaa näyttävän ilma-akrobatian esittämisen. Huubert puolestaan uhmaa painovoimaa pitkillä jaloillaan.

Toukomarkkinoilla on peräkonttikirppis, Tredun lounasravintola Silmu palvelee asiakkaita ja Metsämuseo on avoinna.

Tapahtumaan pääsee myös bussilla numero 85. Se tulee aamulla Kurun kirkolle ja kuljettaa tapahtuman päätyttyä takaisin Ylöjärven keskustan ja Tampereen suuntaan. Katso aikataulut osoitteesta Nysse.fi.

Moottorisahaveistoksia on myös heinäkuussa esillä Kurun Keihäslahden näyttelytalolla Juha Käkelän ja Raimo Hautaluoman moottorisahaveistosnäyttelyssä.

Lisätietoja tapahtumasta