Hyppää sisältöön

Näin haet hyvitystä koronan vuoksi peruuntuneista liikuntaryhmistä tai vanhentuneesta uimahallikortista

8.9.2020 08:36
Kategoria: Liikunta
Mies ohjaamassa ryhmäliikuntaa.

Ohje asiakkaille maksuhyvityksen hakuun


Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut korvaa kevään 2020 toteuttamatta jääneet liikunnanohjauspalvelut sekä mahdolliset uimahallin ja kuntosalien kausi- ja sarjakortit myös maksuhyvityksenä, mikäli asiakas tätä pyytää. Jotta voimme tehdä maksuhyvityksen, tarvitsemme todisteen ryhmään osallistumisesta tai vanhentuneesta kortista. Tähän riittää Urheilutalon kortti tai kuitti maksuista. Erityistapauksissa voi olla yhteydessä liikuntakoordinaattoriin.

Maksuhyvityksen summa riippuu siitä, missä ryhmässä asiakas on käynyt ja montako ohjauskertaa on jäänyt toteutumatta. Summaan vaikuttaa myös se, onko Urheilutalo-kortilla käyty uimassa myös ohjausryhmien ulkopuolisella ajalla. Se kuluttaa aina yhden ohjauskerran. Palautamme asiakkaan tilille sen summan, joka vastaa käyttämättömän palvelun hintaa. Esimerkki: Vesijumppaa jäi 5/14 kertaa käyttämättä > hyvitämme summan, joka vastaa viittä ohjauskertaa. Sarjakorttien osalta hyvitetään käyttämättä jääneet uintikerrat tapauskohtaisesti.

Saadaksesi maksuhyvityksen toimi seuraavasti:

Ota esille ohjauskauden Urheilutalo-kortti (jumppakortti), liikuntapassi tai kuitti ohjauskausimaksusta.
Kirjaa ylös paperille seuraavat tiedot:
Nimi (etu- ja sukunimi)
Tilinumero IBAN-muodossa
Osoite (lähiosoite sekä postinumero ja -paikka)
Puhelinnumero
Mihin ryhmään/ryhmiin olet osallistunut
 
Toimita nämä tiedot sekä Urheilutalokortti tmv. uimahallin kassalle tai suoraan liikuntakoordinaattorille.
Liikuntakoordinaattori Sini Aalto, sini.aalto@ylojarvi.fi, p. 041 730 0165

Vapaa-aikalautakunta päätti maksuhyvityksistä kokouksessaan 5.5.2020. Liikuntapalveluiden ohjauskausi päättyi koronatilanteen vuoksi kesken kevätkauden eivätkä asiakkaat voineet käyttää jo ennakkoon maksettuja palveluita.