Hyppää sisältöön

Orffien keikka (netissä)

Youtube 28.02.2021 10:00 Kategoria: Kirjasto Kulttuuri Lapset

Katuosoite:

Ylöjärveläinen lastenmusiikkiyhtye Orffit tervehtii lapsia ympäri Pirkanmaata ja kutsuu mukaan virtuaaliselle keikalle. Hyppään kylään Ylöjärvelle tämän kirjasto Leijassa taltioidun konsertin myötä!

Konsertti on osa Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi Lasten Pirkkasia.

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi. Kuukauden aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata muun muassa tapahtumien, työpajojen, näyttelyiden ja leirien muodossa.  

Tänä vuonna lasten Pirkkasten teema käydään kylässä - etänä yhdessä kutsuu virtuaalivierailulle Pirkanmaan eri kuntiin. Kuukauden aikana kunnilla on oma kiertävä esiintyjävuoro, jossa kutsutaan kaikki pirkanmaalaiset lapset perheineen virtuaalivierailulle.  Tapahtumakiertueessa ja myös muussa ohjelmassa on tarjolla live-esityksiä ja videoita, joita voi seurata turvallisesti omalla kotisohvalla.

Kuukauden aikana ohjelmaa on  edelleen aikaisempien vuosien tapaan kunnissa paikan päällä. Vierailuja voi rajoitusten sallimissa rajoissa tehdä myös livenä. Ajan mukaisesti toivotamme siis,  ”Tervetuloa meille kylään,  ollaan nyt etänä yhdessä!

Vapaa pääsy! Ensiesitys sunnuntaina 28.2.2021 klo 10, jonka jälkeen video on katsottavissa kuukauden ajan.

Järjestäjä: Ylöjärven kulttuuri- ja kirjastopalvelut

Lisätietoja tapahtumasta