Hyppää sisältöön

Päivi Hirsiaho: Myrsky Teekupissa - Storm in a Teacup

Vanha Räikkä 01.08.2022 - 31.08.2022 Kategoria:

Katuosoite: Kuruntie 12 Ylöjärvi

Taidenäyttely avoinna 1.-31.8. kahvilan aukioloaikoina ma-pe klo 11-17 sekä kesälauantaisin 13.8. saakka klo 11-15. Vapaa pääsy.

Näyttely koostuu öljyvärimaalauksista sekä musteella ja suolalla maalatuista teoksista. Maalauksissa on havaittavissa paljon kirkkaita värejä. Omakuvateema toistuu, maalauksissa on paljon eläimiä, ja kahvinjuontia ja vanhojen astioiden kanssa hienostelua on havaittavissa. Näyttelyn nimi "Myrsky Teekupissa" tarkoittaa asiaa, jota on liioiteltu suhteettoman paljon. Maalauksissa ei välttämättä näy koko myrskyä, ei tuulen poikastakaan, vaan myrsky on ehkä enemmän hahmojen pään sisällä. Muutama myrsky on toki päässyt muotokuvaan, kuten myrskyt Aila, Sulo ja Matti. 

"Olen kuvataiteilija, erikoistunut käsintehtyyn animaatioon ja piirtämiseen. Maalaaminen on ollut minulle vaikeaa, mutta niin kiehtovaa. Olen aina halunnut maalata, mutta piirtäminen on ollut helpompaa ja luontevampaa. Aloitin maalaamaan öljyväreillä oikeastaan vasta kun korona-aika alkoi. Olen aikaisemmin tehnyt mustavalkoisia kuvia, värit ovat olleet minulle myös hankalia hallita.”

* * * * *

Tila on esteetön. Lähin bussipysäkki on Asemantie.
Vanhan Räikän osoite on Kuruntie 12, Ylöjärvi. Parkkipaikoille ajo Räikäntien kautta.
Vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.