Lyhytaikaisyksikkö

Tiuravuoren lyhytaikaisyksikössä on 14 hoitopaikkaa ympärivuorokautista lyhytaikaista hoitoa varten. Asiakashuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita. Kahdella vierekkäisellä huoneella on aina yhteinen wc ja kylpyhuone.

Lyhytaikaisella hoidolla tuetaan huonokuntoisten vanhusten kotona asumista ja siellä tapahtuvaa hoitoa. Tavoitteena on vanhuksen itsenäisen selviytymisen edistäminen kuntouttavien jaksojen avulla sekä omaisten tukeminen vanhuksen hoitamisessa. Hoito voi olla tilapäistä tai säännöllistä.

Osastolla pyritään pitämään normaalista vuorokausirytmistä kiinni. Päivällä painotamme fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintaa sekä osallistumista esimerkiksi päivittäisen lehden lukuun, jumppatuokioon, tietokilpailuihin, peleihin ja vierailijoiden pitämiin ohjelmatuokioihin. Ulkoilemme, kun tilanteet ja sää sallivat.

Osaston esimies on osastonhoitaja Liisa Niemi. Yksikön henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, lähi/perushoitajia ja laitoshuoltaja.

Kaikilla osastoilla työskentelevät talon erityistyöntekijät, sosiaalityöntekijä Soila Siltamäki, kuntohoitaja Pirjo Viitanen sekä askartelun- ja toiminnanohjaaja Merja Hietaniemi.

Palveluihin hakeutuminen

Lyhytaikaisjaksoihin ja päivätoimintaan hakeudutaan asiakasohjauksen kautta.

Jaksojen tiedustelut: osastonhoitaja Liisa Niemi, p. 050 339 2579.

Lyhytaikaisyksikön hoitajat tavoittaa numerosta 040 133 1523.


Sivu päivitetty 17.6.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi