Ajankohtaista

Maataidenäyttely 13 - 29.9.

Näyttely on osa kulttuurikuteen eli varhaiskasvatuksen ja kulttuuripalveluiden yhteistä kulttuurisuunnitelmaa.
Näyttelyä voi käydä ihastelemassa pääkirjasto Leijan, Kurun ja Viljakkalan kirjastojen pihassa.

Syysloman hoidontarpeet

Päikyn kautta tiedustellaan lähiaikoina hoidontarpeitanne syysloman aikana. Syyslomaa vietetään Ylöjärvellä 14-18.10.

Vuodenvaihde varhaiskasvatuksessa

Joulun ja vuodenvaihteen aikana 23.12.19 - 6.1.20 suurin osa yksiköistä on suljettuina. Aukiolot määräytyvät lasten varattujen läsnäolojen mukaan.

Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda

Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on uusi, 1.1.2019 käyttöönotettava kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksen toimipaikoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta säädetään varhaiskasvatuslaissa. Lisätietoja täältä

Uusi varhaiskasvatuslaki

Uusi laki astui voimaan 1.9.2018. Lain uudistuksen myötä Opetushallituksessa aloitetaan syksyllä varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden päivittäminen. Uusi laki vahvistaa varhaiskasvatuksen laatua nostamalla henkilöstön koulutustasoa ja selkiyttämällä tehtävänimikkeitä. Uuden lain löydät täältä.

Varhaiskasvatuksen ensimmäiset ruokailusuositukset on julkaistu

Uudet varhaiskasvatuksen ruokailusuositukset antavat tieteelliseen näyttöön ja hyviin käytäntöihin perustuvaa tietoa lasten ruokailun järjestämisestä ja ruokakasvatuksesta. Suositukset on tarkoitettu varhaiskasvatuksessa, ruokapalveluissa ja lasten terveyden edistämisen parissa työskenteleville ammattilaisille sekä perheille. Uudet ruokailusuositukset löytyvät täältä.

Lomakkeet

Kaikki varhaiskasvatuksen lomakkeet löytyvät kootusti yhdeltä sivulta: Lomakkeet.


Sivu päivitetty 17.9.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi