Vahannan päiväkoti

Ryhmät

Sopivankokoiset 3-5-vuotiaat, puh. 040 1334826
Eskarit 6-vuotiaat, puh. 050 3904699

Toimintamme painopistealueet

Vahannan päiväkoti sijaitsee Vahannan koulun pihapiirissä, entisessä koulun opettaja-asuntolassa, joka on remontoitu päiväkodin käyttöön. Sijaintimme keskellä kaunista maalaismaisemaa, peltojen, metsien ja järven läheisyydessä antaa jokaiseen päiväämme kokemuksia ja elämyksiä luonnon keskellä. Niinpä ei ole mitenkään sattumaa, että luonto on arjessamme vahvasti läsnä ja MetsäMörri seikkailee kanssamme joka kuukausi.  Myös leikki ja liikunta ovat toiminnassamme esiin nousevia painopistealueita.

Päiväkodissamme on 28 paikkaa ja henkilökuntaan kuuluu 5 aikuista. Henkilökunta on innostunutta ja vahvasti työhönsä sitoutunutta. Meille on tärkeää luoda hyvät ja luottamukselliset suhteet sekä lapsiin että aikuisiin, niin että kaikilla olisi turvallinen olo - niin lapsilla täällä päiväkodissa kuin vanhemmilla työpaikoillaan. Kasvatuskumppanuus perheiden kanssa on myös toiminnassamme vahva kulmakivi, meillä vanhemmat ovat osa päiväkodin arkea ja omien mahdollisuuksiensa mukaan mukana arjen toiminnassamme.

Vahannan koulun kanssa yhteistyö on luontevaa ja sujuvaa. Käymme päivittäin ruokailemassa koulun ruokalassa. Sen lisäksi pääsemme viikoittain koulun liikuntasaliin. Talvella koulun kiekkokaukalo ja hiihtoladut ovat myös päiväkodin väen käytössä. Koulun piha-alue ja metsä ovat myös mieluisia leikkipaikkoja.

Oma varhaiskasvatussuunnitelmamme on "arjen käsikirja" johon toimintamme pohjautuu.
 


Sivu päivitetty 18.2.2016

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi