Kultakylän päiväkoti

Kultakylän päiväkoti sijaitsee Viljakkalan taajamassa, maaseudun rauhassa. Osoite Viertotie 2-4, 39310 Viljakkala. Kultakylän päiväkoti on aloittanut toimintansa 1989. Suuri piha ja luonnonläheinen ympäristö tarjoavat lapsille ihanteelliset ulkoilu- ja tutkimusmahdollisuudet. Päiväkoti aukeaa klo 6.00 ja sulkeutuu 17.00.

YHTEYSTIEDOT

Päiväkodin johtaja Marika Kulo 050 390 4715

Puhelinnumerot päiväkotiin 050 390 4713 sekä 050 390 4712
Viljakkalan koululla toimiva esiopetusryhmä Kultajyvät 050 390 4711

 

TOIMINTA-AJATUS

  • Kultakylässä jokainen lapsi on arvokas ja saa olla oma itsensä. Yhdessä opettelemme oikean ja väärän tunnistamista. Koemme tärkeäksi hyvien kaveritaitojen harjoittelun sekä tunteiden avoimen ilmaisun.
  • Pienryhmissä siirrytään porrastetusti ulkoilemaan, toimintatuokioon, ruokailuun ja päivälepoon. Pienryhmätyöskentely mahdollistaa lasten yksilöllisemmän huomioinnin sekä kiireettömän että rauhallisen ympäristön lapsille.
  • Pienryhmien avulla lapsen osallisuus ja kohdatuksi tuleminen mahdollistuvat jokaisena päivänä.
  • Päiväkodissamme toteutetaan tällä hetkellä Viskarituokioita, Tunteellinen siili-kerhoa, Leikkikerhoa, Lapsen mieli-kerhoa, Kielikerhoa, Nalle matikka-kerhoa, Liikuntakerhoa sekä Kili-kerhoa.
  • Annamme suuren painoarvon ulkoilumahdollisuuksien hyödyntämiselle. Liikumme ja leikimme ohjatusti ja omaehtoisesti päivittäin. Käymme retkillä, leikkipuistoissa, viherkentillä sekä metsissä viikottain.
  • Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle lapselle myönteisiä oppimiskokemuksia leikin ja toiminnallisuuden kautta.
  • Teemme kauden aikana yhteistyötä seurakunnan, Elokaaren, kirjaston sekä Onnimannin päiväkodin kanssa. Tämän lisäksi olemme yhteistyössä Viljakkalan koululla sijaitsevan esikoulun kanssa. Näin mahdollistamme mm. mahdollisimman sujuvan ja helpon siirtymisen koulutaipaleelle.

 
Tervetuloa Kultakylän päiväkotiin!

Vanhempainyhdistys Kulta

Vanhempainyhdistys Kulta aloitti toimintansa vuonna 2012.

Toiminta-ajatus:

Vanhempainyhdistystoiminta edistää lasten vanhempien ja päiväkodin välistä kasvatuskumppanuutta, vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa.


Sivu päivitetty 19.11.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi