Hyppää sisältöön

Perusturvalautakunta

Perusturvalautakunta vastaa kaupungille lainsäädännössä annettujen sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävien järjestämisestä ja perusturvaosaston hallinnosta. Lisäksi perusturvalautakunta huolehtii kaupunginvaltuuston sille määräämistä muista tehtävistä.

Kokoonpano 2021-2025

Perusturvalautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yhdeksän muuta jäsentä. Jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Lautakunnan puheenjohtajana toimii Iikka Jäntti (kok.) ja varapuheenjohtajana Elina Sieppi (kesk.).

Perusturvalautakunnan esittelijänä toimii terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti, p. 040 133 4535 ja sihteerinä vs. hallintosihteeri Anssi Flink, p. 050 523 2091, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Jäsenet ja yhteystiedot

Pöytäkirjat ja esityslistat

Perusturvalautakunnan pöytäkirja asetetaan yleisesti nähtäville kaupungin kotisivuille, kun se on tarkastettu. Pöytäkirjanotteet lautakunnan päätöksistä saa lautakunnan sihteeriltä vs. hallintosihteeri Anssi Flinkiltä, p. 050 523 209, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.  

Esityslistat julkaistaan kaupungin kotisivuilla viimeistään kaksi työpäivää ennen kokousta. 

Esityslistat ja pöytäkirjat 18.10.2021 alkaen

Esityslistat ja pöytäkirjat 17.10.2021 asti

Kokoukset 

Kokouskalenteri 18.10.2021 alkaen

Jaosto

Perusturvalautakunnassa on jaosto, jossa on kolme lautakunnan keskuudestaan valitsemaa jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. Jaosto kokoontuu tarvittaessa perusturvalautakunnan varsinaisen kokouksen jälkeen ja se käsittelee eri vastuualueiden asiakaspäätöksistä annetut oikaisuvaatimukset.

Esittelijänä toimii terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti.

Päivitetty: 30.8.2022