Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Pirkanmaalla rakennetaan yhdessä osatyökykyisten työkykyä tukevaa mallia

Pirkanmaalla rakennetaan yhteistä mallia, jolla tuetaan osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työkykyä. Mallia luodaan keväällä käynnistyneessä Pirkanmaan työkykyhankkeessa kuntien, sairaanhoitopiirin sekä Kelan ja TE-palvelujen yhteistyöllä.

Pirkanmaan työkykyhankkeessa ovat mukana 21 Pirkanmaan kuntien sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalvelut sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Hankkeessa mukana olevat kunnat ovat Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. Hankekumppaneita ovat muun muassa Kela ja TE-palvelut. Hankehallinnoijana toimii Tampereen kaupunki.

Pirkanmaan työkykyhanke on osa valtakunnallista Työkykyohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea osatyökykyisten työttömien ja pitkäaikaistyöttömien työhön pääsyä ja työssä pysymistä, ehkäistä työttömyyden pitkittymistä ja työkyvyttömyyttä sekä lisätä heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämäosallisuutta.

Lue koko tiedote Tampereen kaupungin verkkosivuilta