Hyppää sisältöön

Proakatemia sai Ylöjärven lukion ensimmäisen Valonkantaja-palkinnon

20.1.2020 15:00
Kategoria: Nuoret Yleiset
Proakatemia sai Ylöjärven lukion ensimmäisen Valonkantaja-palkinnon

Ylöjärven lukio on myöntänyt ensimmäisen Valonkantaja-palkinnon Proakatemialle, Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikölle.

Palkinto luovutettiin Yrittäjyyskasvatusfoorumissa Koulutuskeskus Valossa Ylöjärvellä perjantaina 17.1.2020.

Proakatemian puolesta palkinnon vastaanottivat valmentaja Veijo Hämäläinen ja markkinointi- ja viestintävastaava Salla Nieminen.

– Olemme todella aidon yllättyneitä, otettuja sekä kiitollisia tästä huomiosta. Tiimioppimiseen kuuluu, että kaikki pitää olla jaettavissa. Mitä enemmän annat omasta osaamisestasi, sitä enemmän saat takaisin. Oppiminen monistuu aina, Veijo Hämäläinen totesi.

– Ylöjärven lukio on ihan mahtava lukio. Olemme tehneet yhteistyötä jo kymmenen vuotta. Ja Pirkanmaalla on muitakin mahtavia oppilaitoksia. Olen varma, että saamme yhdessä aikaiseksi ison vauhtipyörän.

Valonkantaja-kiertopalkinto myönnetään tunnustuksena poikkeuksellisen ansiokkaasta, monipuolisesta ja syvällisestä työstä Ylöjärven yrittäjyyslukion hyväksi. Palkinnon saaja julkistetaan vuosittain Yrittäjyyskasvatusfoorumissa.

Palkittu saa kunniakirjan sekä nimilaatan Valonkantaja-patsaaseen. Patsasta säilytetään näkyvällä paikalla Koulutuskeskus Valossa, jossa Ylöjärven lukio ja sen yrittäjyyslinja toimivat. Valonkantaja-patsaan Ylöjärven lukiolle on lahjoittanut Pirmediat Oy:n Matti Pulkkinen eli Maakunnan Matti.

>> Ylöjärven lukion sivut

Kuvassa mies ja nainen diplomin sekä kukkakimpun kanssa

Proakatemian valmentaja Veijo Hämäläinen ja markkinointi- ja viestintävastaava Salla Nieminen

Kuvassa rehtori puhumassa mikrofoniin

Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro

 Kuvat: Ville Mäkinen / Ylöjärven Uutiset