Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Puistoruokailukokeilu päättyi, kiitos kaikille ruokailijoille ja yhteistyökumppaneille!

Ylöjärven kaupungin puistoruokailukokeilu Räikänpuistossa päättyi tältä kesältä. Viimeisen kerran puistoruokailu järjestettiin torstaina 20.6. Kokeilu sujui hyvin, ja aterioita meni päivässä keskimäärin noin 220.

Räikänpuistossa järjestetty ruokailu ohjelmineen kesti kolme viikkoa 3.–20.6. Mukana oli lukuisia yhteistyökumppaneita, jotka järjestivät erilaista ohjelmaa lapsille ja nuorille ruokailun oheen. Ohjelmaa järjestivät myös kaupungin toimijat. Ruoan jakelusta vastasivat kaupungin iltapäivätoiminnan ohjaajat.

Suosituin päivä oli ruoan ja ohjelman puolesta Ilveksen jääkiekkojoukkueen pelaajien vierailu ensimmäisellä viikolla, jolloin ruokailijoita oli 365. Kaikki yhteistyökumppanit vetivät väkeä hyvin, esimerkiksi kirjastoauto Reppu, liikkuva nuorisotyö Rundi, vapaapalokunta ja kasvomaalaukset.

– Puistoruokailu onnistui yli odotusten, ja oli ilo nähdä lasten, nuorten ja perheiden ilo Räikänpuistossa. Haluan kiittää lämpimästi myös kaikkia yhteistyökumppaneita, jotka omalla panoksellaan mahdollistivat näin hienon tapahtuman, iltapäivätoiminnan palvelupäällikkö Birgitta Korkala sanoo.

Puistoruokailun yhteistyökumppaneita olivat Ilves-Hockey, Kahvila Villa Vino, Kaverikoirat, Leppäkoski, Nokian Voimisteluseura, Omavoima, Pirha, Tr-toimitilat, Ylöjärven seurakunta, Ylöjärven vpk. Ylöjärven kaupungilta mukana olivat hyvinvointi-, liikunta-, nuoriso-, kirjastopalvelut, koululaisten iltapäivätoiminta ja ruokapalvelut.

Kyseessä oli pilotti, ja puistoruokailun jatkosta päätetään myöhemmin.