Hyppää sisältöön

Puutarhapalstat

Ylöjärven kaupungilla on kaksi puutarhapalsta-aluetta. Toinen sijaitsee Rautatieläisentien kevyen liikenteen väylän ja junaradan välissä Kirkonseudulla ja toinen Veittijärven läheisyydessä Pihatanhuan päässä. 

Alueet on palstoitettu ja niissä on vesipisteet.

Puutarhapalstoja voivat vuokrata ylöjärveläiset. Palstan vuokra-aika on enintään kolme vuotta kerrallaan. Viljelijän on ilmoitettava vuokrakauden päätyttyä, haluaako hän jatkaa vuokra-aikaa vai lopettaa viljelyn.

Puutarhapalstat on tarkoitettu ainoastaan puutarhakasvien viljelyyn.

Pihatanhuan palstojen muokkaus tapahtuu keväisin maan sulettua. Mikäli viljelijä haluaa palstansa muokattavan koneellisesti, hänen on ilmoitettava siitä Tekniikka- ja ympäristöosastolle 31.3. mennessä metsävastaavalle.

1.1.2020 alkaen

Rautatieläisentie 19 €/vuosi
Pihatanhua 23 €/vuosi

Pihatanhuan korkeampi vuokra johtuu siitä, että kaupunki tarvittaessa muokkaa palstat koneellisesti keväisin. Viljelijän tulee ilmoittaa 31.3. mennessä, haluaako hän, että hänen palstansa muokataan.

Palstoihin ja viljelyksiin kohdistuvasta ilkivallasta voit ilmoittaa puhelimitse 050 437 1379 teknisen toimiston asiakaspalvelupisteeseen tai kaupungin sähköisellä palautelomakkeella.

Yhteystiedot

Gröndahl Henna
Palvelusihteeri
050 390 4602
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Venepaikat, puutarhapalstat
Hakala Veli-Pekka
Metsävastaava
044 431 4008
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Päivitetty: 8.9.2021