Hyppää sisältöön

Puutarhapalstat

Ylöjärven kaupungilla on kaksi puutarhapalsta-aluetta. Toinen sijaitsee Rautatieläisentien kevyen liikenteen väylän ja junaradan välissä Kirkonseudulla ja toinen Veittijärven läheisyydessä Pihatanhuan päässä. 

Alueet on palstoitettu ja niissä on vesipisteet.

Puutarhapalstoja voivat vuokrata ylöjärveläiset. Palstan vuokra-aika on enintään kolme vuotta kerrallaan. Viljelijän on ilmoitettava vuokrakauden päätyttyä, haluaako hän jatkaa vuokra-aikaa vai lopettaa viljelyn.

Puutarhapalstat on tarkoitettu ainoastaan puutarhakasvien viljelyyn.

Pihatanhuan palstojen muokkaus tapahtuu keväisin maan sulettua. Mikäli viljelijä haluaa palstansa muokattavan koneellisesti, hänen on ilmoitettava siitä tekniikka- ja ympäristöosastolle 31.3. mennessä.

1.1.2023 alkaen

Rautatieläisentie 20,50 €/ kesäkausi (sis. alv 24%)
Pihatanhua 25 €/ kesäkausi (sis. alv 24%)

Pihatanhuan korkeampi vuokra johtuu siitä, että kaupunki tarvittaessa muokkaa palstat koneellisesti keväisin. Viljelijän tulee ilmoittaa 31.3. mennessä, haluaako hän, että hänen palstansa muokataan.

Palstoihin ja viljelyksiin kohdistuvasta ilkivallasta voit ilmoittaa puhelimitse 050 437 1379 teknisen toimiston asiakaspalvelupisteeseen tai kaupungin sähköisellä palautelomakkeella.

Yhteystiedot

Tekninen toimisto, asiakaspalvelupiste
050 437 1379 ma-pe klo 9-11 ja 12-15
tekninen.info@ylojarvi.fi
Päivitetty: 4.4.2023