Hyppää sisältöön

Rokotukset

Koronarokotuksista tiedotetaan kootusti omalla sivulla: Koronarokotukset.

Rokotusten siirtymisessä Kantaan katkos maalis-huhtikuussa

Rokotustiedot siirtyvät Kantaan/OmaKantaan viiveellä 22.3.2021 alkaen. Taustalla on Ylöjärven terveydenhuollon potilastietojärjestelmän vaihtuminen 22.3. kello 7. Tämänhetkisen arvion mukaan rokotustiedot siirtyvät Kanta-palveluihin takautuvasti huhtikuun puolivälissä ja sen jälkeen normaalisti. Pahoittelemme viivettä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle kaikki rokotustiedot välittyvät koko ajan ilman katkosta.

Kausi-influenssarokotukset Ylöjärvellä 

Tiedot päivitetty 5.1.2021

Influenssarokotteita on vielä saatavilla jonkin verran. Jäljellä olevia rokotteita voivat kysyä influenssan riskiryhmiin kuuluvien lisäksi heidän lähipiirinsä.

Rokotteita annetaan niin kauan kuin niitä riittää.

Ylöjärven kaupunki tiedotti joulukuussa, että influenssarokotteiden suuren kysynnän vuoksi maksuttomia rokotteita on enää saatavilla vain influenssan riskiryhmiin kuuluville ylöjärveläisille. 

Influenssarokotteiden kysyntä on tällä kaudella ollut poikkeuksellisen suurta koko maassa koronapandemian takia. Rokotteet ovat loppuneet sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta että Taysin sairaala-apteekista.

Ohjeet ja yhteystiedot influenssarokotuksia koskien

Terveyskeskuksen ajanvaraus
Rokotusajan voi varata soittamalla omahoitajalle, sähköisesti eTerveyspalvelun kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön 24h-asioinnin kautta.

Terveyskioskin aukioloajat
Ei ajanvarausta. Rokotukseen on tultava viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Lastenneuvoloiden yhteystiedot 
Rokotukset sovitun neuvolakäynnin yhteydessä tai erillisellä ajanvarauksella. 

Äitiysneuvoloiden yhteystiedot
Rokotukset sovitun neuvolakäynnin yhteydessä tai erillisellä ajanvarauksella. 

On tärkeää, että rokotuspaikoille ei synny jonoja. Saavu siis paikalle täsmällisesti juuri ennen varaamaasi aikaa ja huolehdi vähintään metrin turvavälistä muihin. Tule rokotukseen vain terveenä. Suosittelemme aikuisille maskin käyttöä. 

Lisätietoja influenssarokotteesta (mm. riskiryhmistä) THL:n sivuilla

Koronarokotukset

Koronarokotuksista tiedotetaan kootusti omalla sivulla: Koronarokotukset.

Päivitetty: 22.3.2021