Hyppää sisältöön

Sähköinen perhekeskus -sivusto kokoaa yhteen tietoa ja palveluja lapsiperheiden arkeen

21.1.2022 09:00
Kategoria: Nuoret Sosiaali- ja terveyspalvelut
Lasten reppuja naulakossa.

Ylöjärven kaupungin kotisivuille on avattu uusi osio, Sähköinen perhekeskus. Uudet sivut löytyvät sosiaali- ja terveyspalvelujen pääosiosta. 

Sähköinen perhekeskus -sivusto on lapsiperheille suunnattu kokonaisuus, josta löytyy tietoa, tukea ja palveluja perheen ja perheenjäsenten hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä kootusti lapsiperheiden arkea tukevat palvelut. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa ja tukea lapsuuteen ja nuoruuteen sekä vanhemmuuteen liittyen. Ammattilaiset voivat hyödyntää sivustoa neuvonnan ja palveluohjauksen työvälineenä.   

Mietityttääkö perheenne arki? Kysy chatissa! 

Sähköisen perhekeskuksen avautuessa käytössä on chat-palvelu, josta voi saada yleisluonteisia neuvoja lapsiperheiden palveluihin liittyvissä asioissa. Chatin ponnahdusikkuna näkyy Sähköisen perhekeskuksen etusivulla, kun olemme linjoilla vastaamassa, pääsääntöisesti ma-pe klo 13-16. Chat-palvelua kokeillaan sähköisen perhekeskuksen julkaisun yhteydessä alkuvuodesta 2022. 

Osa PirSote-hanketta ja hyvinvointialueen valmistelua 

Sähköinen perhekeskus -sivustoa on työstetty osana maakunnallista PirSote-hanketta eli tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskuspalvelujen kehittämistä. PirSote-hanke on osa Pirkanmaan hyvinvointialueen rakentamista.  

Sisällön tuottamiseen on osallistunut asiantuntijoita Ylöjärven kaupungin eri palveluista ja kokonaisuutta on rakennettu kuullen perheiden toiveita ja tarpeita.  

Sivusto on kehittyvä kokonaisuus, joten kokemuksia ja palautetta sivustosta otetaan mielellään vastaan. Voit laittaa palautetta kaupungin yleisen palautelomakkeen kautta tai suoraan hanketyöntekijälle.

Lisätietoja ja palaute

Hanketyöntekijä (PirSote), Ilosalo Outi, p. 040 564 9461, etunimi.sukunimi1@ylojarvi.fi

Tutustu uuteen sivustoon 

Ylöjärven sähköinen perhekeskus