Hyppää sisältöön

Salin klassiset -konsertti: Katri Nikkanen, viulu ja Kirsimarja Kiviruusu, piano

Kaupungintalon Ylöjärvi-sali 25.10.2020 15:00 - 16:00 Kategoria: Kulttuuri
salissa flyygelinsoittaja ja konserttiyleisö

Kuruntie 14 D, 33470 Ylöjärvi

Salin klassiset -konserttisarjan syyskausi 2020 tarjoaa jälleen korkeatasoisia konsertteja kaupungintalon Ylöjärvi-salissa.

Ohjelma:
W.A. Mozart: Sonaatti e-molli KV 304
Allegro
Tempo di Menuetto

C. Debussy: Sonaatti
Allegro vivo
Intermede.Fantasque et leger
Finale.Tres anime

L. van Beethoven: Sonaatti nr 9 A-duuri "Kreutzer"
Adagio.sostenuto. Presto
Andante con Variazioni
Presto

Esiintyjät:
Katri Nikkanen, viulu
Kirsimarja Kiviruusu, piano

Liput 10 €, käteisellä ovelta.

Ei väliaikaa.

Katri Nikkanen on Tampere Filharmonian viulisti. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Opintojaan hän on täydentänyt lukuisilla mestarikursseilla sekä opintomatkoilla Budapestiin ja Berliiniin. Nikkanen on soittanut Tampere Filharmonian 1. viulussa sekä tutti-soittajana että 25-vuoden ajan 3. konserttimestarina. Hän esiintyy aktiivisesti kamarimuusikkona erilaisissa yhtyeissä.

Nikkanen on myös soittanut Tampere Filharmonian, Tampere Chamberin ja Seinäjoen Orkesterin solistina. Hän toimii Valkeakosken musiikkiopistossa viulunsoiton tuntiopettajana.

Kirsimarja Kiviruusu on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja Novia AMK:sta barokkimuusikoksi. Cembalonsoiton opintoja hän on täydentänyt Etelä-Saksassa Trossingenin yliopiston vanhan musiikin osastolla sekä mestarikursseilla.

Pianistina Kirsimarja on toiminut sekä solistitehtävissä että kamarimuusikkona erilaisissa kokoonpanoissa ja säestäjänä eri oppilaitoksissa. Musiikkioppilaitosten rehtorin tehtävissä Kirsimarja on ollut yhteensä 20 vuotta ja tällä hetkellä hän tekee työtä Valkeakosken musiikkiopistossa pianonsoiton lehtorina.

Tapahtuman järjestää kulttuuripalvelut. Sisäänkäynti kaupungintalon D-ovesta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ethän tule tapahtumaan sairaana.