Hyppää sisältöön

Salin klassiset -konsertti: Reka Szilvay, viulu ja Heini Kärkkäinen, piano

Kaupungintalo, Ylöjärvi-sali 23.04.2023 15:00 - 23.04.2023 Kategoria: Kulttuuri

Katuosoite: Kuruntie 14 Ylöjärvi

Vuoden toisessa Salin klassiset -konsertissa pääsemme nauttimaan korkeatasoisesta klassisen musiikin konsertista kaupungintalon Ylöjärvi-salissa.

Sunnuntaina 23.4.2023 klo 15 järjestettävässä konsertissa esiintyvät duoresitaali Reka Szilvay ja Heini Kärkkäinen.

Esiintyjät:

Reka Szilvay, viulu
Heini Kärkkäinen, piano

Reka Szilvay on Sibelius-Akatemian viulumusiikin professori. Hän on konsertoinut sekä solistina että kamarimuusikkona eri puolilla Eurooppaa, Aasiaa, Etelä-Amerikkaa, Etelä-Afrikka ja USA:ta.

Heini Kärkkäinen on pianisti ja taiteen maisteri Sibelius-Akatemiasta. Hän on soittanut useiden orkesterien solistina niin Suomessa kuin ulkomailla. Solistiuransa ohessa Kärkkäinen on toiminut vuodesta 2010 lähtien Tampereen ammattikorkeakoulussa pianonsoiton yliopettajana. Lisäksi hän on Tampere Chamber Music -kamarimusiikkifestivaalin taiteellinen johtaja.

Konsertti kestää noin tunnin. Väliaikaa ei ole.

Liput maksavat 12 € tai 7 € (eläkeläiset, kriisihallintaveteraanit ja opiskelijat). Alle 12 -vuotiaat lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Ennakkolipunmyynti verkossa alkaa 27.2.2023 osoitteessa www.lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen konserttia klo 14-15. Ovelta ostettaessa maksuvälineenä käy vain käteinen (ei pankkikortti).

Sisäänkäynti tapahtuu kaupungintalon D-ovesta, joka sijaitsee valtuustosalin ja Vanhan Räikän puoleisessa kulmassa kaupungintalon aukiolla. Kaupungintalon osoite on Kuruntie 14, Ylöjärvi.

Tila on esteetön. Saattaja pääsee konserttiin ilmaiseksi.

Tapahtuman järjestää kulttuuripalvelut.