Hyppää sisältöön

Salin Klassiset -konserttisarja palaa jälleen kaupungintalon Ylöjärvi-saliin

Kaupungintalo, Ylöjärvi-sali 19.03.2023 15:00 - 19.03.2023 16:00 Kategoria: Kulttuuri Nuoret Ikäihmiset Kuru

Katuosoite: Kuruntie 14 Ylöjärvi

Maaliskuussa pääsemme jälleen nauttimaan korkeatasoisesta klassisen musiikin konsertista kaupungintalon Ylöjärvi-salissa. Salin klassiset -konserttisarja palaa tauon jälkeen ja luvassa on myös sarjan toinen konsertti huhtikuussa.

Sunnuntaina 19.3.2023 klo15 järjestettävässä konsertissa esiintyvät Niina Uggeldahl, piano ja Selma Sköld, sello. Konsertin alussa KuruFestin taiteellinen johtaja Tuomas Lehto kertoo KuruFest 2023 ohjelmasta. Lehto on toiminut Selma Sköldin opettajana SelloAkateamiassa.

Konsertin ohjelma

Robert Schumann: Adagio ja Allegro op. 70

Sebastian Fagerlund: Recitativo (2021)

L. van Beethoven: Sonaatti pianolle ja sellolle op. 69 A-duuri

1. Allegro ma non tanto

2. Scherzo (Allegro molto)

3. Adagio cantabile- Allegro vivace

Selma Sköld, sello

Niina Uggeldahl, piano

Konsertti kestää noin tunnin. Väliaikaa ei ole.

Liput maksavat 12 € tai 7 € (eläkeläiset, kriisihallintaveteraanit ja opiskelijat). Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Ennakkolipunmyynti verkossa alkaa 27.2.2023 osoitteessa www.lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen konserttia klo 14-15. Ovelta ostettaessa maksuvälineenä käy vain käteinen (ei pankkikortti).

Sisäänkäynti tapahtuu kaupungintalon D-ovesta, joka sijaitsee valtuustosalin ja Vanhan Räikän puoleisessa kulmassa kaupungintalon aukiolla. Kaupungintalon osoite on Kuruntie 14, Ylöjärvi.

Tila on esteetön. Saattaja pääsee konserttiin ilmaiseksi.

Salin klassiset -konserttisarjan toinen konsertti järjestetään kaupungintalon Ylöjärvi-salissa sunnuntaina 23.4.2023. Konsertissa esiintyvät Heini Kärkkäinen, piano ja Réka Szilvay, viulu.

Konsertin järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.