Hyppää sisältöön

Seudulliset lautakunnat

Ylöjärven kaupunki on mukana useissa yli kuntarajojen toimivissa lautakunnissa. 

Alueellinen jätehuoltolautakunta

Alueellinen jätehuoltolautakunta on 17 kunnan yhteinen toimielin, jonka vastuulla ovat jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. 

Alueellinen jätehuoltolautakunta (Tampereen kaupunki)

Joukkoliikennelautakunta

Seudullisena joukkoliikenneviranomaisena toimii Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Joukkoliikennelautakunta päättää laajasti kaupunkiseudun joukkoliikenteen asioista, muun muassa järjestämistavasta, kilpailutuksista ja hankinnoista. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Terhi Haukka (vas.).

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta (Tampereen kaupunki)

Elinvoima- ja osaamislautakunta

Elinvoima- ja osaamislautakunta toimii Tampereen kaupungin organisaatiossa. Sen aluetta ovat mm. toisen asteen koulutus (esim. Tredu), elinkeinopalvelut ja työllisyydenhoito. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Juho Ojares (kok.).

Elinvoima- ja osaamislautakunta (Tampereen kaupunki)

Sivistys- ja kulttuurilautakunta

Sivistys- ja kulttuurilautakunta toimii Tampereen kaupungin organisaatiossa. Lautakunta vastaa mm. kasvatus- ja opetuspalveluista (esim. Tampereen seudun työväenopisto). Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Jussi Kytömäki (vihr.). 

Sivistys- ja kulttuurilautakunta (Tampereen kaupunki)

Pirkkalan ympäristöterveyslautakunta

Ympäristöterveyslautakunta vastaa ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä ja huolehtii ympäristöterveydenhuollon viranomaisvalvonnasta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä eläinlääkintähuollosta, eläinsuojelusta ja eläintautien vastustamisesta Nokian ja Ylöjärven kaupunkien sekä Hämeenkyrön, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kuntien alueella. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Pekka Hietaniemi (kesk.).

Ympäristöterveyslautakunta (Pirkkalan kunta)

Esityslistat ja pöytäkirjat

Valtuustokausi vaihtuu 1.8.2021 

Ylöjärven uusi kaupunginvaltuusto valitsee lautakuntien jäsenet ensimmäisessä kokouksessaan 9.8.2021.

Päivitetty: 3.8.2021