Hyppää sisältöön

Seuraa kesäretkeilijää somessa ja poimi parhaat retkivinkit

12.5.2021 12:30
Kategoria: Liikunta Asuminen ja ympäristö Kulttuuri Nuoret
Nainen ja polkupyörä

Kaikkien aikojen retkeilykesä on alkamassa! Näin ainakin Ylöjärvellä, kun kaupungin oma kesäretkeilijä, Ella Huhtanen, pääsee vauhtiin.

Ella Huhtasen työpesti alkoi 10. toukokuuta ja jatkuu kolme kuukautta elokuulle asti. Huhtanen tutustuu työkseen paikallisiin luonto- ja matkailukohteisiin ja kertoo niistä kaupungin viestintäkanavissa.

Kesän aikana retkeilijä viettää Ylöjärvellä kymmeniä erilaisia ”minilomia” ja jakaa kokemuksensa kuvin ja tekstein. Retkikohteena on koko Ylöjärvi ja näkökulma laaja: miniloma voi tarkoittaa jätskiä rantakalliolla, patikointia aarniometsässä tai vaikkapa pyörä- tai melontaretkeä, pidempää tai lyhyempää, yksin tai porukassa.

Kesäretkeilijää voi seurata etenkin Visit Ylöjärven Instagram-tilillä @visitylojarvi. Matkailusivuille visitylojarvi.fi on tulossa retkiaiheinen blogi. Kesäretkeilijän vinkkeihin voi törmätä myös kaupungin Instagramissa @ylojarvenkaupunki ja Facebookissa facebook.com/ylojarvenkaupunki.

Kesäretkeilijän työnantaja on kaupungin elinkeinoyhtiö, Ylöjärven Yrityspalvelu, ja tukikohta kaupungintalo. Somen lisäksi kesäretkeilijä Ella Huhtasen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi ja puhelimitse numerosta 041 731 0840.

Ella Huhtanen, 26, valikoitui keväällä kautta aikojen ensimmäiseen kesäretkeilijän tehtävään yli 200 hakijan joukosta. Intohimoinen retkeilijä opiskelee Tampereen yliopistossa logopediaa ja tekee opintojen ohessa töitä valokuvaajana.

instagram.com/visitylojarvi
visitylojarvi.fi


Nainen seisoo pyörän kanssa rannalla

Ensitöikseen kesäretkeilijä Ella Huhtanen hyppäsi pyörän selkään ja polki Tampereelta Ylöjärvelle, poikkesi matkalla lounaalla Teivossa ja nautti retken päätteeksi auringosta Räikän rannalla Ylöjärven keskustassa.