Hyppää sisältöön

Sinustako henkilökohtainen avustaja?

11.9.2020 14:00
Kategoria: Sosiaali- ja terveyspalvelut
Logo, jossa teksti Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö etsii henkilökohtaisia avustajia Pirkanmaan alueelle.

Haun tavoitteena on saada alueelle työntekijärekisteri henkilökohtaisen avun työnantajamalliin. Rekisterin kautta henkilökohtaisen avun työnantajien on mahdollista löytää hyviä tekijöitä lyhyempiin sijaistarpeisiin tai pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työnantajamallissa avustajan työnantajana toimii avustettava henkilö.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviä ovat mm. henkilön avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella kuten työssä, harrastuksissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Jokainen henkilökohtaisen avun työsuhde on erilainen ja työn sisältö ja työtehtävät määräytyvät jokaisen työnantajan omien, yksilöllisten tarpeiden mukaan. Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on avustaa niissä tehtävissä, joita avustettava henkilö ei vammansa tai sairautensa vuoksi osittain tai kokonaan itse pysty suorittamaan. Tavoitteena on työnantajan itsenäinen ja omaehtoinen asuminen ja eläminen, perhe-elämä ja selviytyminen myös työelämässä ja opiskelussa.

Työ on osa- tai kokoaikatyötä aamuisin, iltaisin tai viikonloppuisin, työnantajan tarpeiden mukaan.

Saatuamme hakemuksesi henkilökohtaisen avun palveluohjaaja kutsuu sinut esihaastatteluun. Haastattelussa sinulle kerrotaan tarkemmin sijaisrekisteristä ja työnantajamallista. Henkilökohtaisen avun keskus ei päätä sinun palkkaamisesta, vaan työnantajamallissa työnantaja tekee aina päätöksen työsuhteen alkamisesta.

Toivottavasti tapaamme pian esihaastattelussa!

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö

Haku Kuntarekry-ohjelman kautta