Hyppää sisältöön

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunnan vastuualuetta ovat varhaiskasvatus, perus- ja lisäopetus, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta sekä toisen asteen koulutus.

Kokoonpano 2017-2021

Sivistyslautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yhdeksän muuta jäsentä. Jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Sivistyslautakunnan puheenjohtajana toimii Peer Haataja (kok.) ja varapuheenjohtajana Jussi Kytömäki (vihr.).

Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti, p. 050 68067 ja sihteerinä vs. osastosihteeri Katja Ahola, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi. 

Pöytäkirjat ja esityslistat

Sivistyslautakunnan pöytäkirja asetetaan yleisesti nähtäville kaupungin kotisivuille, kun se on tarkastettu. Pöytäkirjanotteet lautakunnan päätöksistä saa lautakunnan sihteeriltä vs. osastosihteeri Katja Aholalta, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Esityslistat julkaistaan kaupungin kotisivuilla viimeistään kaksi työpäivää ennen kokousta. 

Kokoukset vuonna 2021

Katso ajankohdat kokouskalenterista

Jaosto

Sivistyslautakunnassa on jaosto, jossa on kolme lautakunnan keskuudestaan valitsemaa jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä.

Jaosto kokoontuu tarvittaessa ja käsittelee seuraavia oppilaita koskevia asioita: koulusta erottaminen määräajaksi, vastoin huoltajan suostumusta annettava erityinen tuki sekä perusopetuksen oppivelvollisuuden laiminlyönti.

Jaoston puheenjohtajana toimii Peer Haataja, varapuheenjohtajana Tiina Rikala ja jäsenenä Mika Koivula (sivistyslautakunnan varajäsen). Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti.

Katso jäsenet, esityslistat ja pöytäkirjat

Valtuustokausi vaihtuu 1.8.2021 

Uusi kaupunginvaltuusto valitsee lautakuntien jäsenet ensimmäisessä kokouksessaan 9.8.2021.

Päivitetty: 3.8.2021