Hyppää sisältöön

Swingin hurmaa Ylöjärvi-salin konsertissa

Ylöjärven kaupungintalo 26.01.2023 18:00 Kategoria: Kulttuuri

Katuosoite: Kuruntie 14 Ylöjärvi

Ylöjärvi-salissa kuullaan tammikuun viimeisenä torstaina swingin taitureita eli Swing Doctors -yhtyettä. Kitaristi-laulaja Marko Ahon luotsaaman yhtyeen ohjelmisto koostuu pääasiassa Benny Goodmanin, Count Basien ja Nat King Colen menevistä klassikkokappaleista. Yhtye on tanssittanut maakunnan lindy hop -harrastajajoukkoa jo vuosien ajan ja esiintynyt lukuisissa jazz-tapahtumissa. 

Swing Doctorsien riveissä soittavat kitaristi-laulaja Marko Aho, vibrafonisti Matti Koskinen, rumpali Jarmo Lundell, kontrabasisti Janne Reinola, pasunisti Leo-Pekka Lyytikäinen, baritonisaksofonisti Mari Martikainen, alttosaksofonisti Olli Lampo ja tenorisaksofonisti/klarinetisti Valtteri Pärssinen.

Ylöjärven konsertissa kuullaan esimerkiksi Count Basien klassikoista "Jive at Five" ja Jumpin at the Woodside". Keikan päätösbiisi on yleensä "Route 66" tai "Caravan". Fiilis määrittelee kumpaan kahdesta kovasta klassikosta päädytään.

Swing Doctors esiintyy to 26.1.2023 klo18 Ylöjärven kaupungintalon Ylöjärvi-salissa (Kuruntie 14).

Liput 12 €. Saattajat ja alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa osoitteesta Lippu.fi tai paikan päältä (https://www.lippu.fi/eventseries/swing-doctors-3310599/). Lipunmyynti Ylöjärvi-salin ovelta alkaa klo 17. Paikan päällä liput voi maksaa vain käteisellä, eli pankkikortti tai Mobilepay ei käy.

Kuva: Nina Dannert

Järjestäjä: Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut

Tervetuloa!