Hyppää sisältöön

Syksyn Ylöjärvi-lehti tiedottaa kaupungin palveluista ja esittelee uudet päättäjät

15.9.2021 13:00
Kategoria: Liikunta Asuminen ja ympäristö Kirjasto Kulttuuri Nuoret Sosiaali- ja terveyspalvelut Yleiset
Lehden logo

Ylöjärven kaupungin asukaslehden syysnumero 2/2021 on ilmestynyt. Ylöjärvi-lehti jaetaan keskiviikkona 15. syyskuuta koteihin Ylöjärven Uutisten laajan peittojakelun mukana. Lehteen voi tutustua myös kirjastoissa ja kaupungintalolla. Lehti on luettavissa e-julkaisuna kaupungin kotisivuilla.

Ylöjärvi-lehti kertoo laajasti kaupungin palveluista ja ajankohtaisista kuulumisista. Tällä kertaa lehdessä esitellään myös kuntavaalien jälkeinen uusi kaupunginvaltuusto ja muut toimielimet.

Syysnumeron kannessa kutsutaan Mielikioskille. Lehden keskiaukeamalla käydään läpi kaupungin uudet toimielimet. Lehdessä kerrotaan myös Nysse-linjastouudistuksesta, sähköisestä Omaolo-palvelusta, nuorisovaltuuston toiminnasta ja uimahallin kuntosalin viikko-ohjelmasta. Tutuksi tulevat myös nuorekkaat 5-kymppiset eli Kaiharin päiväkoti ja kirjastoautotoiminta.

Lisäksi tapahtuma- ja harrastussivut sekä uutispalstat tiivistävät kiinnostavasti, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja missä kaikessa sinä voit olla mukana.

Ylöjärvi-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Seuraava lehti ilmestyy alkuvuodesta 2022.

Palaute ja juttuideat:

  • Viestintäpäällikkö Tiina Helminen, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Mukavia lukuhetkiä! 

Lehden kansi

Klikkaa kuvaa ja lue Ylöjärvi-lehti!