Hyppää sisältöön

Taidenäyttely - Ville Karel: Iloa, valoa ja hauskuutta

Vanha Räikkä 01.02.2023 11:00 - 28.02.2023 17:00 Kategoria: Kulttuuri

Katuosoite: Kuruntie 12 Ylöjärvi

Ville Karelin taidenäyttely "Iloa, valoa ja hauskuutta" on avoinna helmikuun ajan Vanhassa Räikässä kahvilan aukioloaikoina ma-pe klo 11-17. Näyttelyssä on esillä Karelin uusimpia teoksia.

Karel kuvaa teoksissaan aikamme henkeä, jota leimaavat harmaat ja ahdistavat sävyt ja tuhoisat ajatukset. Taiteen kautta ihminen voi löytää itselleen yhä uusia merkityksiä, tietoa omasta itsestään ja ympäröivästä todellisuudesta. Karelin mukaan voi ”ilo, valo ja hauskuus” muuttua ”uskoksi, toivoksi ja rakkaudeksi”.

Ville-Karel Viirelaid, taiteilijanimeltään Ville Karel, on Mäntässä asuva ja työskentelevä virolainen taiteilija. Hänen kokeellinen, rajoja koskettava ilmaisunsa kulkee maalaustaiteen, grafiikan, videotaiteen ja performanssin välimaastoissa. Karel aloitti taideopinnot vuonna 2002 Pärnussa, Virossa Academia Non Gratassa, josta jatkoi tutkintoon Viron Taideakatemiaan. Hän on kiertänyt pitkään maailmalla underground-taiteilijana ja on osallistunut useiden vaihtoehtoisten taideryhmien toimintaan.

Tila on esteetön. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Järjestäjänä Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.