Hyppää sisältöön

Oppilashuolto ja kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitaja Elina Hakola (paikalla keskiviikkoisin, torstaisin ja satunnaisesti myös perjantaisin) p. 044 486 0608. Puhelinaika klo 11.00-12.00, sähköposti elina.h.hakola@pirha.fi

Koulukuraattori Rami Jämsä, puh. 041 730 9373. Sähköposti rami.jamsa@pirha.fi. Kuraattori on koululla paikalla pääsääntöisesti tiistaisin.

Koulukuraattorin työ edustaa sosiaalityön asiantuntemusta kouluissa. Koulukuraattorin työn tavoitteena on lapsen ja nuoren hyvinvoinnin ja myönteisen kehityksen tukeminen, koulunkäyntiin liittyvissä pulmissa auttaminen sekä vanhempien kasvatustyön tukeminen. Käytännössä koulukuraattorin työ on yksilökeskusteluja oppilaan kanssa, tapaamisia ja yhteydenpitoa perheen ja yhteistyötahojen kanssa, tarvittaessa ohjausta muiden palvelujen piiriin, oppilasryhmien kanssa työskentelyä sekä opetushenkilöstön konsultointia. Lisäksi koulukuraattori kuuluu koulukohtaiseen yhteisölliseen oppilashuoltoryhmään ja osallistuu tarvittaessa yksittäisen oppilaan asian käsittelyyn yksilökohtaisessa monialaisessa asiantuntijaryhmässä. Oppilaat voivat ottaa koulukuraattoriin yhteyttä omatoimisesti tai vanhempien, opettajan tai muun koulun henkilökunnan jäsenen ohjaamana. Yhteyttä voi ottaa Wil­man kautta, soittamalla, teks­ti­vies­til­lä, sähköpostilla tai tul­la väli­tun­nil­la va­raa­maan ajan pai­kan pääl­tä.

Koulupsykologi Suvi Pimiä, puh 041 730 0539, sähköposti suvi.pimia@pirha.fi. Koulupsykologi on Takamaan koululla joka toinen maanantai.

Psyykkari Johanna Lampi p. 041 730 5901

Päivitetty: 3.2.2023