Hyppää sisältöön

Tanssiteatteri MD: Santeri Sammakon seikkailut

kirjasto Leijan monitoimisali 25.11.2021 17:00 - 19:00 Kategoria: Kirjasto Kulttuuri Lapset

Katuosoite: Koivumäentie 2 33470 Ylöjärvi

Kaksi esitystä! Klo 17 ja klo 18.15.

Santeri Sammakon seikkailut on aivan perheen pienimmille suunnattu tanssiteatteriesitys. Samuli Roinisen koreografiassa graafikko Leena Junnilan Lits läts lätäkkö! -lastenkirjan lorut ja iki-ihanat Onni ja Ilona -katselukorttien hahmot johdattavat yleisön lorujen ja tanssin kautta seikkailuun läpi vuodenaikojen.

Vuorovaikutteinen esitys toimii lasten ehdoilla ja ikäryhmän kasvu- ja kehitystason huomioon ottaen siten, että esityksessä korostetaan vuorovaikutustilanteen pehmeyttä ja aistiärsykkeiden kokonaisvaltaisuutta. Esitys tapahtuu lapsen ollessa lähellä lattiatasoa turvallisesti vanhemman tai muun aikuisen sylissä.

Kesto 30 minuuttia.

Ikäsuositus 0-5 vuotta.

Vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kulttuuri- ja kirjastopalvelut.

Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä. Koronapassia ei tarkisteta ovella, sillä tämänhetkiset rajoitukset eivät koske alle 100 hengen yleisötilaisuuksia.

Esityksen työryhmä

Koreografia Samuli Roininen
Tanssi Samuli Roininen / Joel Alalantela (vier.)
Lorut ja piirroskuvat Leena Junnila
Valosuunnittelu Sari Mayer
Visuaalinen toteutus Samuli Roininen
Kuvat Harri Hinkka

Esityksestä sanottua:

”Esitys oli lumoava ja taitavasti tehty. Se teki vaikutuksen niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Santeri Sammakossa ja seikkailuissaan ei ollut mitään liian jännittävää, vaan sydämellistä ja ihanaa ja pieninkin katsoja (10 kk) nautti, kiljahteli riemusta ja seurasi tarkkaavaisena.”

”Esitys on suunnattu perheen pienimmille ja esiintyjä otti mukavasti ipanoita huomioon. Myös meidän neiti ujostus hymyili ja oli ihan onnellisena mukana taputtamassa, heilumassa ja tömistämässä. Esiintyjä oli niin mainio että tempauduin itsekin mukaan ihan täysillä vaikka esitys oli taaperoille suunnattu. Ihan mahtavaa!”

Esitys käy loppuvuonna 2021 kirjasto Leijassa, Kurun kirjastossa ja Viljakkalan seurojentalolla.

Lisätietoja tapahtumasta