Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Kesä käsillä: Lankaleikkiä – värikkäästi langoilla
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesä käsillä: Lankaleikkiä – värikkäästi langoilla

5.6.2024 klo 10:00-14:00

Lapsia tekemässä käsitöitä.
Kesä käsillä, Lankaleikkiä, Ylöjärvi

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

Lankaleikkiä-leirillä kokeilemme tuftausta, solmiamista, kudontaa ja ompelua. Käytämme töihin eri värisiä ja erilaisia, eri pituisia ja paksuisia lankoja. Tuftaus on tarkoitukseen soveltuvalla neulalla ja langoilla tehtävä työ, jonka toinen puoli on nukkainen ja toinen sileämpää lankapintaa. Tekeminen on vähän kuin värittäisit piirrosta, kynänä neula (kynän liike on neulan painelemista kankaan läpi) ja värin työlle antaa valitsemasi langat. Valmistamme leirillä kudotun seinäkoristeen ja tuftatun pehmolelun.

Leiripäivät: ma–to 3.–6.6. klo 10–14.

Leirin hinta: 4 pv leiri 120 € + materiaalit 25 €, yhteensä 145 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.

Lisätietoja ja peruutukset ylojarvi@taitopirkanmaa.fi tai p. 050 593 9622.

Tapahtumapaikka

Kädentaidontalo Krankkula
Suojastentie 10
Ylöjärvi, 33470 Suomi