Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely : Ämer Bilaletdin – akryylimaalauksia

Kurun kirjasto Kauppatie 7-9, Ylöjärvi, Suomi

Ämer Bilaletdin on tamperelainen kuvataiteilija, jolle kurulaisuus on varsinkin kesäisin ollut elämänmittainen ilo ja rauhoittumisen lähde. Kirjastonäyttelyn työt ovat viime vuosien akryylimaalauksia kankaalle ja akvarellipaperille.

Taidenäyttely: Jonna Viljanen – Maalauksia

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Näyttelyssä on esillä öljyvärimaalauksia muutaman lähivuoden ajoilta ja mukana on muutama näyttelyä varten maalattua kantateos. Näyttelyyn on valittu taiteilijalle ominaista tyyliä edustavia teoksia, jotka ovat isoja, värikkäitä ja ronskeja. Maali roiskuu kuin kesän vesileikeissä konsanaan. Yksi näyttelytilan huoneista on omistettu lasten muotokuville. Ihminen ja hänen paljas ihonsa kertoo tarinaa, joka katsojasta riippuen, on aina erilainen. […]

”In the colours of life”

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Leena Palmun ja Aino Appelgrénin värikkäitä maalauksia esillä kirjasto Leijassa.

Taidenäyttely: 1Neljä – Kunnes kukat nauravat

Keihäslahden näyttelytalo, koulumuseo Myllymäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttely "Kunnes kukat nauravat" koostuu eri tekniikoilla tehdyistä teoksista. Mukana on maalauksia ja keramiikkaa. Taideryhmään 1Neljän taiteilijat ovat Helena Itkonen, Minna Pyykkönen, Virpi Heinonen ja Ari Lemetti. Järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut. Tila on esteetön.

Tapahtumasarja Kehonhuoltojumppa

Kehonhuoltojumppa

Vänrikki Stoolin tupa Poikeluksentie 60, Kuru, Finland

Kehonhuoltojumppa Vänrikki Stoolin tuvan piha-alueella tiistaisin 2.–30.7. klo 10–11. Jumpassa tehdään liikkuvuutta edistäviä liikkeitä ja erilaisia venytyksiä. ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Sopii kaikille peruskuntoisille. Mukaan voi ottaa jumppa-alustan ja juomapullon. Säävarauksella.

Kehonhuoltojumppaa Kurussa

Vänrikki Stoolin tupa Poikeluksentie 60, Kuru, Finland

Kehonhuoltojumpassa tehdään liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Sopii kaikille peruskuntoisille. Mukaan jumppa-alusta ja juomapullo. Säävaraus. Maksuton. Ti 2.-30.7. klo 10-11 Vänrikki Stoolin tuvan piha-alueella.

Satutuokiot Ylöjärven museolla

Ylöjärven museo Hietastentie 4, Ylöjärvi, Suomi

Liity mukaan satumaailmaan Ylöjärven museolla! Joka tiistai klo 14 järjestettävät satutuokiot 11.6.–30.7. kutsuvat lapset kuuntelemaan tarinoita museon ympäristössä. Tuokiota ennen tai sen jälkeen on oiva tilaisuus tutustua museorakennuksiin. Museon alue on myös mukavan tunnelmallinen paikka nauttia vaikkapa kesäpiknikistä. Ylöjärven museo on avoinna 4.8. asti ti–to ja la–su klo 11–16. Museoon ja sen alueelle on vapaa […]

Tapahtumasarja Tiistairavit

Tiistairavit ja Kesälomaravit

Teivon Ravikeskus Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Tiistairaveissa nautit raviurheilun tunnelmasta ja vauhdista. Kesälomaraveissa on ohjelmaa vauvasta vaariin. Teivon ravikoulu järjestää ohjelmaa perheen nuorimmille ponien kanssa.

Pesäpalloilua Länsi-Teiskossa

Länsi-Teiskon urheilukenttä Piuharintie 615, Ylöjärvi, Suomi

Länsi-Teiskon urheilukentällä pelaillaan pesäpalloa leppoisassa porukassa kesäkeskiviikkoisin klo 18 alkaen. Mukaan mahtuu kuka vain, kuntoa, taitoa tai ikää ei kysytä. Omat välineet eivät ole välttämättömyys, toisilta lainaamalla pääsee alkuun. Jokainen pelaa omalla vastuullaan ja lapset ovat aina vanhempiensa vastuulla. Tervetuloa mukaan!

Kesäaamun kahvakuulatreeni

Keihäslahden näyttelytalo, koulumuseo Myllymäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Kesäaamun kahvakuulatreeni Keihäslahden näyttelytalon piha-alueella torstaisin 4.7.–1.8. klo 10–11. Tehokas koko kropan treeni, jossa kehittyy lihaskunto, liikkuvuus, tasapaino ja koordinaatio. Sopii kaikille peruskuntoisille. Mukaan oma kuula ja jumppa-alusta (kuulan voi […]

PIMEEFEST 2024

Pimeesalmen Telakka Pimeesalmentie 4, Ylöjärvi, Suomi

PIMEEFEST on uusi pieni festivaali idyllisellä Pimeesalmen telakalla Ylöjärvellä. Viljam Entertainment ja Pimeesalmen Telakka toivottavat kaikki tervetulleiksi Näsijärven maisemiin kesän lämminhenkisimpään tapahtumaan nauttimaan huippuartisteista ja ravintolan antimista 26.–27.7.

Patikointi Käpykintukan reitille Parkanoon

Käenkosken parkkipaikka Hiihtokeskuksentie 25, Parkano, Suomi

Tervetuloa Taistelijan talo-palveluyhdistyksen kesän 2024 luontoretkelle Parkanon Käpykintukalle unikeonpäivänä! Käpykintukka on kaikkiaan noin seitsemän kilometrin mittainen vaellusreitti, joka kulkee Kaitojenvetten järvimaisemissa Käenkoskelta Parkanon Metsämuseolle. Polun varrella voi ihastella kauniita Kaitojenvetten rantoja ja Messukallion jyrkkää kalliota. Käpykintukka seuraa ikiaikaista Kyrönkankaan talvitien reittiä. Pitkä historia kulkureittinä näkyy lukuisina tapahtumina ja tarinoina, jotka ovat jättäneet jälkensä myös paikannimiin.