Kaupungin asukasilta digipalveluista

Kirjasto Leija - Koivuniementie 2, 33470 Ylöjärvi

Tule tutustumaan digipalveluihin Leijaan keskiviikkona 2.10.2019 klo 15-18

Ajanvaraus terveyskeskukseen, tukea vanhemmuuteen, työnhaku, tonttitarjonta, rakennuslupa, kirjastokortti, bussilippu, jätehuolto… Sähköisten palvelujen valikoima kasvaa koko ajan. Tunnetko sinä digitaaliset mahdollisuutesi ja osaatko hyödyntää niitä?

Ylöjärven asukaslautakunta järjestää sähköisiä kuntapalveluita esittelevän asukasillan pääkirjasto Leijassa (Koivumäentie 2) keskiviikkona 2. lokakuuta. Paikalla on laaja kirjo kaupungin eri toimialojen asiantuntijoita varhaiskasvatuksesta perusopetukseen, terveyskeskuksesta rakennusvalvontaan. Voit jutella asiantuntijoiden kanssa, kertoa mielipiteesi, testata palveluita ja teknisiä välineitä, vaikka virtuaalitodellisuuslaseja.

Tapahtumassa on mukana myös kaupungin yhteistyökumppaneita. Tampereen seudun joukkoliikenne vastaa joukkoliikennettä koskeviin kysymyksiin ja tarjoaa kävijöille kampanjakoodin, jolla saa alennusta Nyssen nettipalvelussa tehdystä ostoksesta. Pirkanmaan Jätehuolto antaa neuvoja jätteiden lajitteluun ja kierrättämiseen. Ylöjärvi-Seura kertoo poikkeuksellisen mittavasta Ylöjärven muisti -projektista, jossa digitoidaan tuhansia valokuvia sähköiseen kuva-arkistoon.

Tietoa taloudesta

Osana asukasiltaa on mahdollisuus tutustua kaupungin ensi vuoden talousarvion valmisteluun. Talousjohtaja Juha Liinavuori on paikalla keskustelemassa talouden näkymistä ja vastaamassa kysymyksiin.

Kaupungin tuore hyvinvointikoordinaattori Anna Koski valottaa hyvinvointityön kokonaisuutta ja kuuntelee kaupunkilaisten näkemyksiä aiheesta.

Kaupungin kotisivut (ylojarvi.fi) uudistuvat ensi keväänä ja asukasillassa voit kertoa, millaisen sivuston sinä haluaisit kotikaupungillesi.

Kahvitarjoilu ja arvonta

Toimintapisteet sijaitsevat Leijan keskuskäytävällä ja voit poiketa pisteissä oman aikataulusi mukaan. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Asukaslautakunta ottaa mielellään vastaan palautetta asukasillan onnistumisesta. Palautetta kerätään iltapäivän aikana yhteiskäyttötableteilla ja palautteen antaneille on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa on palkintona ilmaislippuja Ylöjärven uimahalliin.

Tervetuloa - nähdään asukasillassa!

Tapahtuman järjestääAsukaslautakunta

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 2.10.2019 15:00-18:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi