Kirjalitta – koko perheen sanataidetapahtuma

Pääkirjasto Leija - Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi

Tervetuloa Kummituskekkereihin! Lastenkirja- ja sanataidefestivaali Kirjalitta vierailee Ylöjärvellä la 9.3.2019. Kirjalitta-tapahtuma järjestetään Ylöjärven kaupunginkirjastossa klo 11-14. Koko perheen tapahtuman teemana ovat kummitustarinat. Vapaa pääsy!

Tapahtuman ohjelmassa on lasten- ja nuortenkirjailija Harri István Mäen kummitusaiheinen työpaja, Sanataideyhdistys Yöstäjän kauhuolentopiste, mm. Suuren suomalaisen kummituskirjan kirjoittanut tietokirjailija Eero Ojanen sekä perheen pienemmille suunnattu kirjaston nukketeatteriesitys Ketun keitto.

Lisäksi ohjelmassa:
Kirja-arvonta. Voita aavemainen kirjapalkinto! Yhteistyössä Haamu Kustannus ja Minerva Kustannus Oy.

Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste. Satunurkan myyntipöytä notkuu hyvistä lasten- ja nuortenkirjoista. Voit myös tehdä laadukkaita lasten tietokirja- sekä tarra- ja puuhakirjaostoksia. Maksuvälineinä Satunurkan myyntipisteillä käyvät pankkikortit, käteinen ja MobilePay.

Tapahtuma on osa Kirjalitta kiertueella -hanketta. Syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana Kirjalitta -tapahtumapäivät toteutetaan yhteensä seitsemässä Pirkanmaan kunnassa. Kirjalitta-festivaalin järjestää tamperelainen Sanataideyhdistys Yöstäjä yhteistyökumppaneineen. Kirjalitta kiertueella on Suomen kulttuurirahaston Pirkanmaan rahaston rahoittama kärkihanke.

Aikataulu:

Kirjailijavieras: Harri Istvan Mäki, kummitusaiheinen sarjakuvatyöpaja klo 11-12.30
Asiantuntijaluento: Eero Ojala klo 12.30-13.15
Kirjasto Leijan nukketeatteri esittää: Ketun keitto, Satuhuoneessa klo 11.30 ja 12.30
Sanataideyhdistys Yöstäjän sanataideohjelmaa, nonstop klo 11-14
Teatteri Jakkara esittää otteita Outolintu-näytelmästään klo 13

Ketun keitto -nukketeatteriesityksen esittely:
Kettu kutsuu kaverinsa kanan ja sian luokseen syömään. Ruokailu ei kuitenkaan suju  ongelmitta ja ystävykset ovat yhtäkkiä pulassa. Mistä apu?

Teatteri Jakkaran Outolintu-näytelmän esittely:
Ylöjärven nuorisopalveluiden teatteriryhmä Jakkara on uudessa näytelmässään tarttunut nuorten elämään olennaisesti kuuluviin teemoihin. Outolintu on kertomus ystävyyssuhteista ja niiden muuttumisesta sekä ulkopuolisuuden tunteesta. Outolintu-näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Senja Kota-aho. Esitys on Kota-ahon lukiodiplomityö.

Tapahtuman järjestääSanataideyhdistys Yöstäjä, kaupungin kirjasto- sekä kulttuuripalvelut, https://www.facebook.com/events/290786801595871/

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 9.3.2019 11:00-14:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi